SARIÇAM BELEDİYESİ

2. BAŞKANLIK TURNUVASI 26 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR

22 Ağustos, 2016

Sarıçam Belediyesi 2’nci Başkanlık turnuvası 26 Ağustos’ta başlıyor

Başkan Uludağ,”Turnuvamız artık geleneksel hale geldi”

“Katılan takımlara başarılar diliyorum”

Sarıçam Belediyesi ilçede bulunan 6 takımın katılacağı ve geleneksel hale getirilen “2’nci Başkanlık Kupası” adı altında futbol turnuvası 26 Ağustos 2016 Cuma günü başlıyor. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, tanıtımda sporun çok büyük önem taşıdığını belirterek, Sarıçam’ın sporda alt yapısının bulunduğuna dikkat çekti. Bilal Uludağ,  turnuvanın artık geleneksel hale geldiğini, yapılan tesis çalışmalarıyla Sarıçam’ın adeta bir spor merkezi haline dönüştüğünü ifade etti.

Baklalı, Kürkçüler, İncirlik, Sarıçam Buruk, Kılıçlı ve Sarıçam Belediye Spor kulüplerinin katılacağı turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve çeşitli hediyeler verilecek. 6 Kulüp başkanlarının önderliğinde yapılan kura çekimiyle Kürkçüler stadında oynanacak olan karşılaşmalar belirlendi. Turnuva buna göre 26 Ağustos 2016 Cuma günü Baklalı Spor ile Kılıçlı Spor turnuvanın açılış karşılaşması ile başlayacak ve 4 Eylül 2016 Pazar günü oynanacak final karşılaşmasıyla son bulacak.

Baklalı Spor Kulübü Başkanı Murat Mert, Kürkçüler Spor Kulübü Başkanı Metin Eker, İncirlik Spor Kulübü Başkanı Vedat Karadağ, Sarıçam Buruk Spor Başkanı Cabbar Konuk,  Kılıçlı Spor Başkanı Ali Aksoy ve Sarıçam Belediye Spor Kulübü Başkanı Ramazan Akyürek ile Genel Sekreteri Fatih Göktaş, turnuvanın takımlarını sezon öncesi olumlu yönde etkileyeceğini belirtiler.

Başkanlar, turnuvanın geleneksel hale gelmesinin kendilerini mutlu ettiğini kaydedip,  Sarıçam Belediye Başkanı Başkan Bilal Uludağ’a katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Kürkçüler stadında oynanacak maçların kura çekimi sonucunda ise takımlar şöyle eşleştiler:

Baklalı Spor- Kılıçlı Spor 26 Ağustos 2016 Cuma, İncirlik Spor- Buruk Spor 27 Ağustos 2016 Cumartesi, Kürkçüler Spor- Sarıçam Belediye Spor 28 Ağustos 2016 Pazar günü oynanacak.

Fikstür sonucunda 1 ve 2’nci karşılaşmanın galibi 31 Ağustos’ta,  3’ncü karşılaşmanın galibi ile en iyi 4’ncü averaja sahip takımlar ise 01 Eylül 2016 günü yarı final oynayacaklar. 3-4 Eylül 2016 günleri ise bu karşılaşmaların galipleri final, mağlupları ise 3-4’ncülük karşılaşması yapacaklar.

TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Kürkçüler Stadında 26 Ağustos 2016 Cuma günü başlayacak olan turnuvaya bu yıl 6 takımının katılımının sevindirici olduğuna değinen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, turnuvanın artık geleneksel hale getirildiğini söyledi. Başkan Uludağ  “Belediye olarak spora da her zaman önem ve destek verdik. Bundan böyle de vermeye devam edeceğiz. Kendi kulübümüz Sarıçam Belediye Spor ile birçok branşta mücadele ediyoruz ve başarılı sonuçlara imza atıyoruz.  İlçemizde bulunan spor kulüplerimize maddi ve manevi yardımları yapıyoruz. Çok renkli ve güzel bir turnuva olacak. Tüm takımlara şimdiden başarılar dilerken, sporseverleri de turnuvamıza bekliyoruz” dedi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü