SARIÇAM BELEDİYESİ

2. BAŞKANLIK TURNUVASI BAŞLADI

29 Ağustos, 2016

Sarıçam Belediyesi 2’nci Başkanlık turnuvası başladı

Başkan Uludağ,”Centilmence mücadeleler olsun”

“Katılan takımlara başarılar diliyorum”

Sarıçam Belediyesi tarafından ilçede bulunan 6 takımın katıldığı, geleneksel “2’nci Başkanlık Kupası” futbol turnuvası Başkan Bilal Uludağ’ın başlama vuruşu ile start aldı. Belediye Başkanı Bilal Uludağ,”Turnuvada mücadele edecek takımlara başarılar diliyorum. Centilmenlik içinde geçen mücadeleler olsun ve hak eden kazansın.”dedi.

Kürkçüler Stadında başlayan 2’nci Başkanlık turnuvasının açılışına MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  MHP İlçe Başkanı Mehmet Koca, Türkiye Furtbol Federasyonu Adana Bölge Müdürü Akif Oflaz, ASKF Başkan Vekili Ramazan Çimen, Genel Sekreter Zeki Aysan,  Sarıçam Ziraat Odası Başkanı Ali Mehmet Sarsal, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Adana Şube Başkanı Berkan Püsküller,  Baklalı Spor Kulübü Başkanı Murat Mert, Kürkçüler Spor Kulübü Başkanı Metin Eker, İncirlik Spor Kulübü Başkanı Vedat Karadağ, Sarıçam Buruk Spor Başkanı Cabbar Konuk,  Kılıçlı Spor Başkanı Ali Aksoy ve Sarıçam Belediye Spor Kulübü Genel Sekreteri Fatih Göktaş, belediyenin bazı daire müdürleri, kulüp yöneticileri ile çok sayıda sporsever katıldı.

Sarıçam Spor Kulüpleri adına konuşan Baklalı Spor Başkanı Murat Mert,  lig öncesi böyle bir turnuvanın kulüplerin kendilerini tartması adına önemli olduğunu, organizedeki büyük katkıları nedeniyle Başkan Uludağ’a teşekkür etti.

Bilal Uludağ,” Çok renkli ve güzel bir turnuva olacak. Sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğunu unutmayalım. Ayrıca spor evrensel kültürün bir parçası olup, dünyada dili, dini, rengi farklı insanları birleştiren önemli bir vasıta ve dünya barışına katkı sağlayan bir etkinliktir. Başka bir deyişle insanların ruhsal ve fiziksel sağlığını olumlu yönde etkileyen, bizleri zararlı alışkanlıklardan uzaklaştıran hareketler topluluğudur. Sarıçam Belediyesi olarak spora her zaman destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Katılan takımlarımıza teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.

Bütün dünyanın barışa en fazla ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz. Amacımız bu coğrafya üzerinde yaşayan herkesin kardeşçe, barış ve huzur içinde yaşamasının sağlanmasıdır. Bu amaç uğrunda maalesef şehitler veriyoruz, gazilerimiz oluyor. Ancak bu millet bu güne kadar olduğu gibi bu zorlukların üstesinden gelecektir. Organizasyonun barışa, kardeşliğe ve huzura vesile olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum ”diye konuştu.

MHP Adana Milletvekili ve MYK üyesi Muharrem Varlı ise sporun gençleri ve insanlarımızı bir araya getiren önemli bir etkinlik olduğuna dikkat çekerek, böyle bir organizeyi gerçekleştiren Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından ise turnuvanın ilk karşılaşması olan Baklalı Spor ve Kılıçlı Spor maçının başlama vuruşunu Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve katılımcılar tarafından ”Hayırlı olsun” dileğiyle yapıldı.  Karşılaşma sonucunda ise gülen taraf Kılıçlı Spor’u 6-0 mağlup eden Baklalı Spor oldu ve yarı finale kaldı. Fikstür sonucunda 1 ve 2’nci karşılaşmanın galibi 31 Ağustos’ta, 3’ncü karşılaşmanın galibi ile en iyi 4’ncü averaja sahip takımlar ise 01 Eylül 2016 günü yarı final oynayacaklar. 3-4 Eylül 2016 günleri ise bu karşılaşmaların galipleri final, mağlupları ise 3-4’ncülük karşılaşması yapacaklar.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü