SARIÇAM BELEDİYESİ

ADANA ASKF BAŞKAN VE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ULUDAĞ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

08 Ağustos, 2016

Adana ASKF Başkan ve yönetiminden Başkan Uludağ’a teşekkür ziyareti

Uludağ,” Her zaman amatör kulüplerimizin yanındayız”

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Genel Başkanı Ali Gülleri beraberinde Başkan yardımcıları, Genel Sekreter, yönetim kururlu üyeleri ve Sarıçam’da kurulu bulunan spor kulübü başkanları ile Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret ettiler.  Başkan Bilal Uludağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman amatör spor kulüplerinin yanında olduğunu ve destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Sarıçam belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın makamında gerçekleşen ziyarete Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Başkanı Ali Gülleri ve Genel Sekreter Zeki Aysan, Başkan Yardımcıları Edip Gülnar, Ramazan Çimen, Yönetim Kurulu üyeleri Kamil Sakar, Şahin Ciğer,  Sarıçam’da bulunan Suluca Organize anayiSpor Başkanı Sait Özcoşkun, İncirlik Spor Başkanı Vedat Karadağ,  Baklalı Spor Başkanı Murat Mert, Kürkçüler Spor Başkanı Metin Eker,  Kılıçlı Spor Başkanı Ahmet Aksoy, Buruk Spor Başkanı Cabbar Konuk ve Sarıçam Spor Başkanı Ramazan Akyürek  hazır bulundu.

AASKF Genel Başkanı Ali Gülleri, Başkan Bilal Uludağ’ın her zaman amatör spor kulüplerine olan desteklerinden çok memnun olduklarını belirterek,”Sayın başkanımız bizlere her yıl malzeme desteği yapıyor. Bu sıcak ilgi sonucunda ise ilçedeki spor kulüplerine başarı getiriyor. Size ve ekibinize kulüplerimiz adına  çok teşekkür ediyoruz.”dedi.


Başkan Bilal Uludağ ise,  Sarıçam`ın kulüplerinin başarısının önemli olduğunu ve bu başarının kalıcı olması gerektiğini, ifade etti. Uludağ,” Sporda önce başarı değil, ahlaklı ve çalışkan bir gençlik gelir. Elbette sporcu başarılı olmak için çalışır. Bizlerde belediye olarak imkânlarımız doğrultusunda sizlerin yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Yeni sezon, ilçemiz takımları ve tüm kulüplerimiz için hayırlı olsun. Ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ediyorum. ” diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü