SARIÇAM BELEDİYESİ

ADANA VALİSİ DEMİRTAŞ’TAN BAŞKAN ULUDAĞ’A ZİYARET

26 Ağustos, 2016

Adana Valisi Demirtaş`tan Sarıçam Belediye Başkanı Uludağ’a ziyaret
 
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret etti. 
Makamda gerçekleşen ziyarete Sarıçam İlçe Kaymakamı Ali Murat Kayhan’da katıldı.  Vali Mahmut Demirtaş, Adana’nın için birlikte hareket etmenin önemini vurgulayarak, kamu kurum ve kuruluşları olarak yerel yönetimler ile her zaman uyum ve işbirliği içinde olacaklarını vurguladı.
Demirtaş, “ Siz yerel yöneticiler ve vatandaşlara her zaman kapılarımız açık olacak. "Vatandaşın bizlere ilettikleri sorunları çözümlemek, dile getirilen talepleri imkânlar ölçüsünde yerine getirmek bizlerin asli görevidir. Sarıçam gelişen ve büyüyen güzel bir ilçemiz. Size bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim." dedi.Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür etti. Başkan Bilal Uludağ, Vali Demirtaş’a ilçesi hakkında bilgiler vererek, belediye olarak yaptıkları ve yapılacak olan hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu. Uludağ,” Bizde belediye olarak her zaman kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyum içinde çalışıyoruz.” diye konuştu.
Ziyaret sonunda ise Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’a günün anısına hediye takdim etti.
© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü