SARIÇAM BELEDİYESİ

AKSA GAZ YÖNETİCİLERİNDEN BAŞKAN ULUDAĞ’A DOĞALGAZ BRİFİNGİ

11 Ağustos, 2016

Aksa Gaz yöneticilerinden Başkan Bilal Uludağ’a doğalgaz brifingi

Başkan Uludağ, ”Çalışmalar planlanan zamanda bitecek”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerinde bir süre önce başlatılan doğalgaz çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, Aksa gaz tarafından yürütülen çalışmaların planlanan şekilde gittiğini ifade etti. Çalışmalar hakkında Aksa Gaz Bölge Müdürü Güngör Ateş’ten bilgi alan Başkan Bilal Uludağ, 25 milyon liralık bir yatırımla toplamda 130 kilometrelik doğal gaz hattı döşeneceğini ifade etti.

Belediye makamında yapılan bilgilendirme toplantısına Başkan Bilal Uludağ, Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı, Aksa Gaz Bölge Müdürü Güngör Ateş ve yardımcıları da hazır bulundu.  Bölge Müdürü Güngör Ateş, hazırlanan projeyle yapılan ve yapılacak olan yerler hakkında görsel sunum ile Başkan Uludağ’a bilgiler sundu.

DİĞER İLÇELERE 6 YILDA YAPILANI SARIÇAM’A 6 AYDA YAPTIK

Aksa Gaz Bölge Müdürü Güngör Ateş, Adana’da bulunan diğer ilçelere 6 yıl içinde yaptıkları yatırımı Sarıçam’a 6 ayda yaptıklarını belirterek,”Çalışmalarımız düzenli ve planlanandan daha hızla sürüyor. Toplamda 130 kilometrelik bir doğal gaz boru hattı döşenecek. Bunun yatırım bedeli ise 25 milyon liradır. Yatırımımız durmadan ve 2 katı artarak devam ediyor. Sarıçam’da bütün binaları gezerek talep doğrultusunda yerler belirlendi.” dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Aksa gaz Bölge Müdürü Güngör Ateş’e verdiği bilgiler nedeniyle teşekkür etti. Bilal Uludağ,  merkezde bulunan Mehmet Akif Ersoy,  Yıldırım Beyazıt, Şahintepe, Orhangazi,  Gültepe, Yeşiltepe,  Esentepe, Yavuz Sultan Selim ve Beyceli’de mahallelerimizde çalışmalar yapılıyor ve planlanan şekilde 2016 yılı sonunda tüm merkez mahallelerin doğalgaz döşeme işlemleri tamamlanmış olacak. Yine yapılan protokol gereği de üst mahallelerde de çalışmalara 2017 yılında başlanacak ve yılsonunda bitirilecek.  Çalışma yapılan mahallelerimizde yapılan kazı ve döşemeler nedeniyle yaşanan sıkıntıların geçici olduğunu ve en kısa sürede telafi edileceğini belirtmek isterim.” diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü