SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ: 15 TEMMUZ`DA, İMANLI YÜREKLER KARŞISINDA TARUMAR OLDULAR

14 Temmuz, 2020

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayınlayarak, şehitlere rahmet, gazilere şükranlarını iletti.

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün dördüncü yıldönümünü milletçe kutlamanın onurunu yaşadıklarını söyleyen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) tarafından gerçekleştirilen, tarihimizin en karanlık hadiselerinden biri olarak gerçekleştirilen hain 15 Temmuz işgal girişimini, imansız paslı yüreklerin, imanlı yürekler karşısında tarumar olduğu gün olarak nitelendirdi.

“HAİN GİRİŞİMLER BİZİ YOLUMUZDAN EDEMEYECEKTİR”

Başkan Uludağ, mesajında şunlara değindi:

“15 Temmuz hain darbe girişimi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hükümetimizin kararlı duruşu, vatanperver güvenlik güçlerimizin şanlı direnişi ve tarihi şan ve şerefle dolu aziz milletimizin demokrasimize ve hukukuna sahip çıkışı sayesinde bertaraf edilmiştir. Kahraman milletimiz tank, helikopter ve uçaklardan yağmur gibi gelen bomba ve kurşunlara göğsünü siper ederek, birliğimize, dirliğimize, aziz vatanımıza, istiklal ve istikbalimize ve de demokrasimize kasteden hainlere gereken cevap vererek, yeni bir izzet ve onur sayfası eklemiştir. 15 Temmuz gecesinde kahraman milletimizin kurtardığı sadece aziz vatan değil, aynı zamanda şeref, haysiyet ve izzetleri olmuştur. O karanlık geceyi aydınlığa kavuşturan milletimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum. Hayatları pahasına kurşunların önüne atılarak hainlere gereken dersi veren vatan evlatları oldukça ne darbeler de başka hain girişimler bizi yolumuzdan edemeyecektir. Bu sebeple, 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız.  Yüce Allah’tan tek dileğim bir daha 15 Temmuz gibi bir badireyi aziz milletimize yaşatmasın.

Bu ihanet girişimi karşısında 15 Temmuz gecesinden itibaren, 27 gece sabahlara kadar demokrasi nöbeti tutan yediden yetmişe, başta Sarıçamlı hemşehrilerim ve Adanalılara teşekkür ediyorum. O gece canlarını vatan için veren aziz şehitlerimizi hürmet, minnet ve rahmetle yad ediyor, gazilerimize de Allah’tan sağlık ve uzun ömürler diliyorum.” 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü