SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN SARIÇAMLI 20 ESNAFA RUHSAT

03 Nisan, 2017

Başkan Uludağ’dan Sarıçamlı 20 esnafa ruhsat

“Esnafımız göz bebeğimiz ve yol göstericidir”

Sarıçam esnafları, ruhsatlarını Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın elinden aldı. Başkan Uludağ, esnafların kendileri için önemli olduğuna dikkat çekerek,”Esnafımız her zaman bizler için yol gösterici konumundadır. Bir sıkıntınız olduğunda bizlerle paylaşın.”dedi.

Sarıçam Belediyesi’nde makamda gerçekleştirilen ve İş yeri açma ve çalışma yönetmenliği çerçevesinde ruhsatları hazır olan yemekçilik, bakkal, otomotiv, tamir bakım, internet kafe, tuhafiye, tatlıcı, kıraathane ve unlu mamullerin de bulunduğu 20 esnafın ruhsat teslim törenine Başkan Bilal Uludağ birlikte birim müdürü de katıldı. Ruhsatlarını Başkan Bilal Uludağ’ın elinden almanın mutluluğunu yaşayan esnaflar, tören öncesinde başkanla sohbet ettiler.

Törende konuşan Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  esnafları tebrik ederek, hayırlı olması dileğinde bulundu. Uludağ, "Sarıçam ilçemiz yapılan hizmetlerle sürekli gelişen ve değişen bir yer olması itibarıyla da Adana’nın en gözde ilçelerinden. Fiziki mekân olarak güzel olunmasının yanı sıra verilen hizmetler bakımından da güzel hizmetler yapılıyor.  Biz de hizmetlerimizi geliştirmek ve hemen herkesin yararlanabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Birebir iletişimimizi kesmeyelim. Esnafımız cadde, sokağımızın ve mahallemizin abisi-kardeşi gibidir. Sizlerden isteğim lütfen bir sıkıntınız varsa bizimle paylaşın. Daha iyi ve daha konforlu bir Sarıçam sizlerle elbirliğiyle elde edilebilir. Bu konuda esnafımızın her zaman bize yol gösterici olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Daha sonra Sarıçam Belediyesine İş yerleri ruhsatlarını almak için başvuran vatandaşlar, Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın elinden ruhsatlarını aldılar. Esnaflar, dağıtım töreninin ardından ise, ruhsat verilme aşamasında yapılan titiz çalışmalar nedeniyle teşekkür ettiler.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü