BAŞKAN ULUDAĞ’DAN ADANASPOR’A KUTLAMA

25 Nisan, 2016

“Süper Ligde Adanaspor’a başarılar dilerim”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adanaspor’un PTT 1. Ligde bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek Süper Lige yükselmesi nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Adanaspor’u kutluyor ve Süper Toto Süper ligde de üstün başarılar diliyorum. ”dedi. Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yayınladığını kutlama mesajında, Adanaspor’a karınca kararınca her zaman destek olmaya çalıştıklarını, son olarak ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için Sarıçamlı taraftarlara otobüs tahsis ederek maça gönderdiklerini söyledi. Bilal Uludağ, mesajında şu görüşlere yer verdi: ” Yıllar sonra Adana’mızın güzide kulüplerinden Adanaspor Süper Lige yükselerek 12 yıllık hasrete de son verdi. Gerçekten buraya gelinceye kadar çok iyi bir mücadele örneği gösterdiler ve Adana’ya bir zafer kazandırarak büyük bir sevinç yaşattılar. Başta Kulüp Başkanı Bayram Akgül olmak üzere, yöneticileri, Teknik heyet ve futbolcuları, cefakar, fedakar taraftarları ile emeği geçen herkesi cani gönülden kutluyorum. Adanaspor’un Süper Toto Süper liginde de başarılı olacağına inanıyorum. ” diye konuştu.