SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN BAYRAM MESAJI

04 Temmuz, 2016

“TÜM HEMŞERİLERİMİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYORUM.”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesaj da Mübarek Ramazan Bayramına ulaşmanın sevincini tüm hemşerileriyle yaşadıklarını söyledi. Başkan Bilal Uludağ, “Bayramlar berekettir,umuttur, özlemdir.Sevdikleriniz hep sizlerle olsun. Mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun.” dedi.

Başkan Bilal Uludağ,  yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan biri olan mübarek Ramazan Bayramına ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içinde olduğunu ifade etti.  Bilal Uludağ,  öncelikle bu önemli ve anlamlı günlerin Sarıçam, Adana,  ülkemiz, İslam âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olması dileğinde bulunarak mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Daha nice bayramlara sağlık, mutluluk ve huzur içinde ulaşmayı Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberlik günleridir.  Ayrıca örf ve adetlerin uygulandığı, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği ve güçlendiği önemli müstesna günlerdir.

Bayramlar, toplumsal hayatımız açısından da çok büyük bir öneme ve değere sahiptir. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutlar, bayramın size ve ailenize bolluk, bereket, sağlık, İslam Âlemi ve Yüce Türk Milleti’ne barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum.”

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü