SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN BİLEK GÜREŞÇİ FATİH KAMUZ’A DESTEK

21 Nisan, 2016

Sarıçam Belediyesi’nin desteğiyle Karabük’te yapılan Milli Takım Seçmelerinde Fiziksel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonasına katılan ve 55 kilogramda sol ve sağ kolda birincilik kazanan Sarıçamlı sporcu Fatih Kamuz,(17) Başkan Bilal Uludağ’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Uludağ, ilçelerinde spor yapan Fatih Kamuz’u başarılarından kutladı ve her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Başkan Bilal Uludağ’ı kazandığı madalya ve belgelerle ziyaret eden Fatih Kamuz, Karabük’te yapılan şampiyonada 2 altın madalya kazandığını belirterek, “Sizin verdiğiniz destek benim için önemli.  Gittiğim her şampiyonada yüzünüzü kara çıkarmadığım ve madalyalar kazandığım için mutluyum. Bundan sonraki tek hedefim milli takımda yer almak ve ülkemi başarı ile temsil etmek. Bana göstermiş olduğunuz ilgi ve destek nedeniyle çok teşekkür ederim. “dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, her zaman sporculara destek olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini kaydedip, “Adana’yı ve ilçemizi başarı ile temsil edip madalyalar kazandın. Seni tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bizde Sarıçam Belediyesi olarak her zaman destek vermeye hazırız. Seni milli forma altında da başarılı olarak görmek en büyük arzumuz olur.” dedi.

Fatih Kamuz daha öncede Ankara’da yapılan Fiziksel Engelliler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasına katılmış ve kilosunda sol kolda birinci, sağ kolda ise ikincilik kazanmış ve başarısını yine Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı makamında ziyaret ederek paylaşmıştı.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü