SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN SAĞLIK YÜRÜYÜŞÜNE KATILAN KADINLARA SPOR AYAKKABI DESTEĞİ

11 Mayıs, 2016

Başkan Uludağ’dan Sağlık yürüyüşüne katılan kadınlara spor ayakkabı desteği

 

Uludağ, ”Sağlıklı yaşam için spor önemli”

 

Sarıçam Belediyesi ile Kent Konseyi Sağlık ve Sosyal İşler Meclisinin düzenlediği sağlıklı yaşam yürüyüşlerine katılan kadınlara Başkan Bilal Uludağ tarafından spor ayakkabısı hediye edildi.

Sarıçam Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Kürkçüler Müminli Köyünde bulunan parkta gerçekleştirilen törende konuşan Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçede yaşayan kadınların daha sağlıklı olmaları adına başlatılan spor ve yürüyüşün önemli olduğuna dikkat çekti.

Bilal Uludağ, ” Kent Konseyi Sağlık ve Sosyal İşler Meclisimize ve Başkanı Yeşim Akkaş’a teşekkür ediyorum. Gerçekten önemli bir konuyu gündemde tutarak kadınlarımızın düzenli olarak spor yapmalarına katkı koydu. Sağlıklı yaşama adına bilinçli bir şekilde yapılan spor ile ayrıca ardından birde uzmanları tarafından verilen eğitimler kadınlarımız için son derece önemli bir çalışma. Kadınlarımızın bu tür çalışmalarına her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Bu organizenin yapılmasında emeği geçenleri tekrar kutluyorum. ”dedi.

Sağlık ve Sosyal işler Meclisi Başkanı Yeşim Akkaş, uzun bir süredir köylerde bulunan kadınlarla bu konu üzerine çalıştıklarını belirterek, “4 ayrı mahallede bulunan kadınlarımızla yürüyüş ve fiziksel aktiviteleri düzenli olarak yaptık. Oldukça faydalı bir çalışma oldu. Bizleri bu konuda yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Başkanımız Bilal Uludağ’a teşekkür ediyoruz. ”diye konuştu.

Toplantının sonunda ise spor ayakkabılarını yürüyüşlere düzenli olarak katılan 150 kadına Başkan Bilal Uludağ verdi. Kürkçüler Müminli, Göztepe, Cihadiye ve Yürekli’den sağlık yürüyüşüne katılan kadınlar ise kendilerine bu imkanı sağlayan Belediye Başkanları Uludağ’a verdikleri destekler nedeniyle teşekkür ettiler.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü