SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN VALİ BÜYÜK’E AÇILIŞ DAVETİ

13 Ağustos, 2015

Bayrak Parkı ve Şehitler Anıtı 30 Ağustos’ta açılacak

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana Valisi Mustafa Büyük’e bir nezaket ziyaretinde bulunarak, Belediyeleri tarafından yaptırılan ve 30 Ağustos Zafer Bayramında açılışı yapılacak olan Bayrak Parkı ve Çanakkale Şehitler Anıtı açılışına davet etti.

Adana Valisi Mustafa Büyük’ün makamında gerçekleşen ziyarette, Meclis üyesi Ramazan Akyürek ve Destek Hizmetleri Müdürü Ertuğrul Işık, Özel Kalem Müdürü Özlem Aktakas ve açılışı yapılacak olan Çanakkale Şehitler Anıtı’nın mimarı Aysun Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’dan Vali Büyük’e açılış daveti

Aslan da hazır bulundu. Ziyarette konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam’ın gelişimine katkıda bulunmak için gece gündüz demeden çalışma yaptıklarını söyledi. Başkan Uludağ,” Belediye olarak disiplinli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sarıçam ilçemiz gelişim ve değişime açık bir yer. Daha modern bir ilçe olma yolunda atılımlarımız var ve devam da edecek. Projelerimiz arasında yer alan Bayrak Parkı ve Çanakkale Şehirler Anıtı da bunlara birer örnek. 30 Ağustos Zafer Bayramında yapacağımız açılışa sizleri de davet ediyoruz. Katılımınızla bizleri onurlandırmanızı bekliyoruz.” dedi.

Adana Valisi Mustafa Büyük ise, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a nazik ziyaret ve davetleri nedeniyle teşekkür ederek, açılışa katılacağını bildirdi.  Ziyaret sonunda ise Başkan Bilal Uludağ, Vali Mustafa Büyük’e Çanakkale Şehitler Anıtını simgeleyen bir plaket takdim etti.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü