SARIÇAM BELEDİYESİ

BELEDİYEMİZ TÜYAP ULUSLARARASI EMİTT TURİZM FUARI’NDA

01 Şubat, 2016

Stantta ilgi büyük oldu

TÜYAP tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve İstanbul Beylikdüzü’nde geniş bir katılımla gerçekleşen Uluslararası Emitt Turizm Fuarı’nda Sarıçam Belediyesi tarafından açılan stantta ilgi büyük oldu. Stantta belediye tarafından bastırılan kitap, dergi, gazete ve tanıtıcı broşürler ile çeşitli hediyeler ziyaretçilere ücretsiz olarak dağıtıldı.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  tanıtımın önemine değinerek, “Sarıçam Adana’nın parlayan yıldızı olarak her geçen gün daha da dikkat çekiyor. Bu anlamda böylesine büyük bir fuara katılıp tanıtım yapmak bizim ve ilçemiz adına önemli bir olay. ”dedi.

İlk gün yapılan açılışın ardından Sarıçam Belediyesine ait stantta özellikle Adana’dan gelen konuklar ve ziyaretçiler ilgi gösterdiler. Başkan Bilal Uludağ bizzat ev sahipliği yaptığı ve konuklarını ağırladığı Sarıçam Belediyesi standına Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ile çok sayıda kişi gelerek tanıtım için hazırlanan yayınları inceledi. Başkan Bilal Uludağ, Emitt fuarına katılmanın önemine dikkat çekerek, konuklarına stant ve yayınlar hakkında bilgiler sundu.

Bilal Uludağ, “Bizleri standımıza gelerek onurlandıran başta Adana Valimiz Mustafa Büyük ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Belediye olarak bu tür fuarlara katılarak ilçemizin tanıtımına katkı sağlıyoruz. Ayrıca gelen ziyaretçilerimize Adana’mıza özgü cezerye, lokum, narenciye ürünleri ve şalgam ikramında bulunuyoruz. Fuarda standımıza gösterilen ilgi bizleri mutlu etti. Emeği geçenleri kutluyorum.  “dedi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü