SARIÇAM BELEDİYESİ

BEYCELİ’DE ASFALT DÖKÜMÜNE BAŞLANDI

14 Mart, 2016

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Belediye Fen İşleri Müdürlüğünün Beyceli Mahallesinde yapılan yol çalışmalarının bitirilmesinin ardından başlanan sıcak asfalt dökümünü yerinde inceledi. Başkan Bilal Uludağ, tek hedeflerinin ilçede asfalt olmayan yol kalmaması olduğunu belirtti.

Beyceli Mahallesi bölgesinde bulunan yeni yerleşim alanındaki yol yapım çalışmalarının bir buçuk aydır devam ettiğini belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kaldırımları kilit parke ve yağmur suyu oluklu olarak döşenen bu sokaklara asfaltlama işlemine geçildiğini ve kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Beraberinde Mahalle Muhtarı Hasan Ali Şimşek ve Belediye ilgileriyle Beyceli Mahallesinde sıcak asfalt döküm çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Bilal Uludağ, “ Bu mahallemizde açılan yollar ekiplerimiz tarafından yoğun bir çalışma sonucunda tamamlandı. Emeği geçen ekip arkadaşlarımı kutluyorum. Buraların yollarını yaparken, altyapılarına da özen gösteriliyor. Burada yaşayanlara hayırlı olsun. “diye konuştu.

İncelemeler sırasında ise Fen İşleri Müdürü Adem Gök, çalışmalar hakkında Başkan Bilal Uludağ’a bilgiler verirken Muhtar Hasan Ali Şimşek ile bazı mahalle sakinleri Başkan Bilal Uludağ’a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür etti.  

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü