SARIÇAM BELEDİYESİ

BİLAL ULUDAĞ’DAN İZCİ KAMPINA ZİYARET

26 Mayıs, 2016

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’dan İzci kampına ziyaret

Geceyi izcilerle birlikte geçirdi

Uludağ, “Sarıçam İzcilik için en ideal kamp bölgesi”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gece gündüz demeden aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. İzci kampını ziyaret eden ve geceyi onlarla geçiren Başkan Bilal Uludağ, ilçelerinde bulunan bu güzel yerin İzcilik kampı için ideal olduğunu söyledi. Bilal Uludağ, “Bu yerimiz İzcilik Kampı için bir merkez olacak nitelikte. Bu yıl ikincisi yapılıyor. İlerleyen yıllarda da buralar daha da güzelleşecek. İzcilerimiz rahat bir ortamda kamplarını yapacak.” dedi.

Sarıçam İlçesi Kızılkaş Mahallesi Orman alanı içindeki mesire yerinde kurulan Sarıçam İzci Kampını ziyarete giden Başkan Bilal Uludağ, İzci Obasına girişte bulunan kamp ateşini Adana Gençlik Spor Doğa ve İzcilik Kulübü Başkanı Ayhan Binboğa, İzci Liderleri ve muhtarlar ile birlikte yaktı.

TATBİKATI İZLEDİ

İzci lideri ve kampa katılan öğrenciler, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a bu nezaket ziyaretleri ve kendilerine böyle bir imkânı tanıdıkları için teşekkür ettiler. Başkan Uludağ, burada yapılan kampların önemli olduğuna inandığını belirterek,” Bu yıl yapılan İzci kamplarımız 4 etap halinde gerçekleşiyor. İlki 16 Mayıs’ta başlayan bu kamplar 29 Mayıs’ta son bulacak.  İzcilik kampları keyifli ve disiplinli. Kampa katılan izcilere ve ailelerine teşekkür ediyorum. Sarıçam doğası gereği izci kampları oluşturulabilecek bir coğrafyada ve güzellikte.  Gelecek dönemlerde izcilerimizin kamp yapabileceği alanları genişletebiliriz.  Amacımız Sarıçam’da izciliği daha da ileriye götürmek ve güçlendirmek olacaktır.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ise İzcilerin sundukları gösterileri de ilgi ile izleyen Başkan Bilal Uludağ,  izciler ve aileleriyle bir süre sohbet etti. Daha sonra yaralanarak ayağı kırılan bir izcinin kurtarılma tatbikatı yapıldı.  Başkan Bilal Uludağ da izcilerle birlikte yaralı kurtarma tatbikatına katılıp izledi.  İzcilere kamplarında başarılar dileyen Uludağ, kamp çadırlarını da tek tek dolaştı. Ardından ise kendisi için kurulan İzci çadırında geceyi geçirdi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü