SARIÇAM BELEDİYESİ

GÜLTEPE MAHALLE MUHTARI VE HALKINDAN BAŞKAN ULUDAĞ’A ASFALT TEŞEKKÜRÜ

17 Haziran, 2015

“Mahallemiz ilk kez asfalt gördü”

 Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, daha önce asfalt yapılmamış olan Gültepe Mahallesi’ne giderek çalışmaları yerinde inceledi.  Muhtar Canan Kurt, Başkan Bilal Uludağ’a mahallelerine yaptığı ve ilk olan asfalt çalışması nedeniyle teşekkür etti.

Gültepe Mahallesine giden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, burada Muhtar Canan Kurt ve mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılandı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Bilal Uludağ, bir süre mahalle halkı ve muhtar ile sohbet etti.  Bilal Uludağ, bu yaz boyunca ilçede bulunan mahallelerde asfalt çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

HİZMETLERDEN MEMNUNUZ

Uludağ,”Sizler seçtiniz, bizimde sizlere hizmet etmek görevimiz. Çalışmalarımıza ara vermeden ilçemizin güzelleşmesi için devam ediyoruz.  Her zaman sizlerle birlikte ve sizin isteklerinizi yerine getirmek için çaba göstereceğiz.  Şu anda birçok mahallemizde bu hizmetler yapılıyor. İlginize teşekkür ediyorum ve sizlerin bu ilgisine layık olmaya çaba gösteriyorum.”dedi.

Gültepe Mahalle Muhtarı Canan Kurt, Başkanları Bilal Uludağ’ın ilçesi için çalıştığını belirterek,  bu çalışmalardan Sarıçam halkının memnun olduğunu söyledi. Muhtar Kurt,”Mahallemize yakışır şekilde kaldırım ve asfaltlama yapılıyor. Başkanımız Bilal Uludağ ile ortak hareket ederek hizmetler aralıksız sürecek. Gültepe Mahalle sakinleri adına kendisine teşekkür ediyoruz ve memnuniyetimizi dile getiriyoruz.”diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü