SARIÇAM BELEDİYESİ

MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASININ BİRİNCİSİ KILIÇLI’YI 1-0 YENEN KIZILKAŞ OLDU

13 Ekim, 2014

SARIÇAM İLÇESİNDE DÜZENLENEN MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASININ DAYANIŞMA VE KAYNAŞMA RUHUNA UYGUN OLARAK TAMAMLANDI. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAKANI HÜSEYİN SÖZLÜ VE SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI AVUKAT BİLAL ULUDAĞ`IN DA BEYRETTİĞİ MAÇI KILIÇLI`YI 1-0 YENEN KIZILKAŞ MAHALLE TAKIMI OLDU. KIZILKAŞ MAHALLE TAKIMI TÜM RAKİPLERİNİ YENEREK TURNUVANIN DA BİRİNCİSİ OLDU.

Sarıçam`da Mahalleler arası düzenlenen Futbol Turnuvasında Kılıçlı-Kızılkaş final maçını Kızılkaş 1-0 kazanarak birinci oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay`da seyretti.

Kılıçlı Mahalle sahasında gerçekleşen final müsabakasının başlama vuruşunu Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ birlikte gerçekleştirdi. Tüm sporcu, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte fotoğraf çekilen başkanlar maçı seyrettiler. Bu arada maç öncesinde Büyükşehir Bando takımı maç öncesinde kısa bir konser verdi. 3.`lük ve 4.`lük müsabakasını ise Sofulu mahalle takımını 3-0 yenen Yeniyayla takımı oldu. Kılıçlı Mahalle Muhtarı Mehmet Ekşi, mahalleler arası futbol maçları amaçlarına uygun olarak dostluk, kardeşlik ve dayanışma içinde geçtiğini belirterek, \\\\\\\\\\\\\\\"Müsabakalarda dostluk hakimdi. Bu maçı bizimle birlikte seyreden tüm belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha kapsamlı bir turnuva düzenleyeceğiz.\\\\\\\\\\\\\\\" dedi. 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü