MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINI YENİ HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRDİK

05 Mart, 2015

SARIÇAM BELEDİYESİ MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINI YENİ HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRDİK.

YENİ MECLİS  SALONUMUZDA İSTİKLAL MARŞI VE DUALARLA İLK MECLİS OTURUMUMUZU AÇTIK.

Sarıçam Belediye Meclisi Mart Ayı olağan meclis toplantısının birinci oturumunu Yeni Meclis salonunda çalışmalarına başladı. Başkan Bilal Uludağ, başkanlığında toplanan meclis gündemindeki konular görüşüldü.
Grup Başkan vekilleri söz alarak yeni hizmet binasının ve meclis salonunun Sarıçam’a ve Sarıçamlıya biz meclis üyelerine yakışır bir hale getirildiğini ve yeni binamızda vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek için Başkan Uludağ’ın büyük çaba sarf ettiğini belirterek emeği geçen herkese başta Sarıçam Belediye Başkanımız Bilal Uludağ’a ve ekibine teşekkür ederiz ellerine ve yüreklerine sağlık dediler.
Başkan Uludağ; Yeni Hizmet Binamızın halkımıza daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunabilmek için elimizden gelen tüm imkanları kullanacağız meclis üyelerimizle birlikte Sarıçam’ı daha modern yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. meclis üyelerimize ve vatandaşlarımıza ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım.