SARIÇAM BELEDİYESİ

MEHMET AKİF ERSOY’DA YOL ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

24 Kasım, 2015

Başkan Uludağ,”Asfaltsız yol kalmayacak”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi bazı sokaklarda yapımı devam asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Bilal Uludağ, asfalt yol yapımına büyük önem verdiklerini belirterek, hedeflerinin ve tek amaçlarının ilçelerinde asfaltsız yol bırakmamak olduğunu bunun içinde çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yapılan çalışmaları beraberinde Fen İşleri Müdürü Adem Gök ile birlikte sokaklarda yapılan asfalt yol çalışmalarını gezen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, en kısa sürede bu çalışmaların tamamlanması yönünde talimat verdi. Bilal Uludağ, “İlçe tarihinde yapılmayan asfalt yolu 20 aya yakın bir süreçte çok daha fazlasını yaptık. Şu anda birçok yerde bu çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. Asfalt hamlemiz imkânlarımızın elverdiği sürede devam edecek.”dedi.

ALTYAPIYA DA ÖNEM VERİYORUZ

Yapılan çalışmaların öncelikli olarak hiç asfalt olamayan veya çok kötü durumda olan sokaklara verildiğini de anlatan Başkan Bilal Uludağ, kış öncesinde bu çalışmaların bitirileceğini kaydetti. İnceleme sırasında mahalleli ile de sohbetler yapan Bilal Uludağ,” Tek amacımız siz Sarıçamlılara hizmet etmek. Bunun için seçildik. İlçemizi daha modern bir hale getirmek için de gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yol yapım çalışmalarımız sırasında altyapıya da önem veriyoruz. Sizlerin istek ve görüşleri bizim için her zaman önceliklidir. Bu hizmetleri yaparken de kesinlikle ayırım yapmıyoruz.”diye konuştu.

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü