SARIÇAM BELEDİYESİ

ÖNER KARDEŞLER BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

25 Mart, 2015

PROFESYONEL BOKSTA ADANA’NIN GURUR KAYNAKLARI ÖNER KARDEŞLER  BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

Başkan Uludağ  14 Şubat 2014 tarihinde düzenlenen boks gecesinde sizlerden çok gözüm  babanızda idi siz mücadele ederken babanız sizden daha çok heyecanlı idi sizler için dua ediyordu işte o an babalık budur dedim çok güzel bir maç çıkardınız uzun zamandır ilk defa boks maçına gittim giderken heyecanlanacığımı hiç tahmin etmiyordum ama salondaki o atmosfer beni heyacanlandırdı.

Başkan Uludağ’ı ziyaret eden öner kardeşler Bilal Uludağ’ın spora ve bizlere verdiği desteklerden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz. dedi, Bugüne kadar her zaman yanımızda oldu inşallah bundan sonrada, maçlarımızda daha büyük başarımızda hep beraber bu başarı ve zaferimizi birlikte kutlayacağız boksu Adana’dan Türkiye’ye sevdireceğiz Adana’mızı ve Türkiye’mizi dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz.

Uludağ; Öner Kardeşlerin Adana’ya yaşatmış olduğu bu mutluluk önümüzdeki günlerde çok büyük mutluluklar yaşatacağınıza inanıyorum, Öner kardeşlerin boksu Adana’dan Türkiye’ye sevdireceklerinizi Adana’mızın ve Türkiye’mizin tanıtımı için büyük katkılar koyuyorsunuz başta babanız olmak üzere sizlere teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü