SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYESİ İFTAR SONRASI EĞLENCELERİ ÇOCUKLARI ŞENLENDİRİYOR

27 Haziran, 2016

Sarıçam Belediyesi iftar sonrası eğlenceleri çocukları şenlendiriyor

Başkan Uludağ çocuklarla yakından ilgilenip oyuncak hediye ediyor

Sarıçam Belediyesi tarafından her gün ayrı mahallelerde verilen iftar yemekleri devam ediyor. Kendileri tarafından verilen iftarlara katılan Belediye Başkanı Bilal Uludağ, iftar sonrasında aileleriyle birlikte gelen çocukları sevindirerek onlara oyuncaklar dağıtıyor. Özel hazırlanan Tır üzerindeki sahnede sergilenen eski Ramazan günlerini anımsatan orta oyunlarını da ilgiyle izleyen çocuklar oldukça neşeli dakikalar yaşıyorlar.

Başkan Bilal Uludağ, mübarek Ramazan ayında da hizmetlerin aralıksız olarak devam ettiğini belirterek, iftar sonrasında çocukları sevindirmek adına onlara oyuncak dağıtmayı da ihmal etmiyor. Bilal Uludağ,” Mübarek Ramazan ayı bereketiyle birlikte geliyor. İnsanların bir araya gelmelerine vesile oluyor. Sizlerle mahallelerinizde bu güzel ayda birlikte iftarlarımızı açıyoruz. Tutulan oruçlarınızı Allah kabul etsin. “dedi

HACİVAT-KARAGÖZ VE ORTA OYUNLARIYLA EĞLENİYORLAR

Her mahallede açılan iftarların ardından ise yapılan canlı - kukla gösterileriyle Hacivat-Karagöz,  orta oyunlarıyla iftara aileleriyle katılan çocuklar, oldukça neşeli dakikalar yaşıyorlar. Başkan Bilal Uludağ, çocukların neşeli olmalarının kendilerini mutlu ettiğini kaydedip, “Onları gülerken görmek bizleri gururlandırıyor. Çünkü bu çocuklar bizim geleceğimiz.” derken, eğlence dolu anlar yaşayan çocuklar ve aileleri ise, “ Başkanımız Bilal Uludağ’a bizlere böyle unutulmaz anlar yaşattığı için teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.

Bu arada Başkan Bilal Uludağ, çocuklarla yakından ilgilenirken, orta oyunları sırasında ise çocuklara ve ailelerine limonata ve patlamış mısırda ikram ediliyor.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü