SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM BELEDİYESİNDEN HATIRA ORMANI’NA DESTEK

23 Mart, 2015

SARIÇAM BELEDİYESİNDEN HATIRA ORMANI’NA DESTEK

Kastamonu entegre tarafından gerçekleştirilen “Bir Fidan, Bir Orman” adlı  hatıra ormanı etkinliği, düzenlendi.
Etkinliğe Sarıçam Belediye Başkanı   Bilal Uludağ, Orman Bölge Müdürü İsmet Erol, Kastamonu entegre direktörü Ergin turan ve gönüllü vatandaşlar katıldı. Sarıçam Belediyesinin desteği ve Sarıçam Belediye Başkanı  Sn. Bilal Uludağ’ın katılımı ile gerçekleştirildi.
 
SARIÇAM’A 2000 FİDAN DAHA DİKİLDİ
 
Sarıçam Menekşe köyü civarında uygun bir arazide, fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi
 
Orman Bölge Müdürü İsmet Erol, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederken, Orman konulu şiiri yarışmasında birinci olan öğrencilerimize  plaketini takdim etti.
Kastamonu Enteğre Tesisleri Direktörü Ergin Turan Orman Bölge Müdürü İsmet Erol’a ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a bize verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ederim dedi.
Başkan Uludağ; Bölgemizde Böyle Bir etkinliğin yapılması bizi mutlu etmiştir Orman ve Su hayattır bu hatıra ormanında 2000 fidan dikiyoruz gelecek nesiller için bu tür kaynaklarımızı korumamız lazım Orman Bölge Müdürümüze ve Kastamonu Enteğre tesisleri yöneticilerine emeği geçen ve bu etkinliğe katılan vatandaşlarımızı gönülden kutlar ve teşekkür ederim.
© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü