SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM`DA ASFALT ATAĞI SÜRÜYOR

08 Temmuz, 2015

Başkan Uludağ, Şahintepe Mahallesi’nde asfalt çalışması yerinde inceledi

Sarıçam’da Asfalt hamlesi sürüyor

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Şahintepe Mahallesi’nde yenilenen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi ve yaz sonuna kadar ilçedeki asfalt çalışmalarının büyük çoğunluğunun bitirileceğini söyledi.  Bilal Uludağ, bugüne kadar toplamda ilçe tarihinde görülmemiş yol yapım çalışmasının yapıldığını ve yapılmaya devam edileceğini ifade etti.

Sarıçam Belediye başkanı Bilal Uludağ, daha önce asfalt yapılmamış ve çok bozuk olan yolları yeniden yaptıklarını belirterek,”Gelen talep üzerine yaptığımız planlama sonucunda Şahintepe Mahallemizdeki yolların asfalt çalışmalarına başlandı. Kısa sürede ekiplerimiz özverili çalışmalar sonucunda yolların büyük bölümünü tamamladı.  İlçemizde öncelikli olarak hiç asfalt olmayan yerleri ve çok bozuk olan yolları yaz sonuna kadar tamamlayacağız.”dedi.

YAKLAŞIK 90 BİN METREKARE  ASFALT YAPILDI

Şahintepe Mahallesinde çalışmaları incelerken Asfalt döküm aracı ve silindire de binen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, daha sonra Fen İşleri Müdürü Adem Gök, ile asfalt dökülen yerleri gezdi.  Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Bilal Uludağ, bir süre mahalle halkı ve esnaflarla sohbet etti. 

Uludağ,” Bugüne kadar ilçe tarihinde görülmeyen tonlarca afsal döküldü. Sarıçam halkına hizmet etmek bizim görevimiz. Çalışmalarımıza ara vermeden ilçemizin güzelleşmesi için devam ediyoruz.  Her zaman vatandaşlarımızla birlikte ve sizin hizmet isteklerinizi yerine getirmek için varız.  Şu anda birçok mahallemizde bu hizmetler yapılıyor.  15 aylık süre içinde sadece asfalt yol olarak 85 bin metrekare, yaklaşık 4 bin ton ise asfalt yama çalışması yapıldı.  Bu da Sarıçam tarihinde önemli bir olay.”diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü