SARIÇAM BELEDİYESİ

SARIÇAM’DA PARKLAR ARTIK BİR BAŞKA GÜZEL

23 Ekim, 2015

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, göreve başladığı günden itibaren hizmette öncelik tanıdığı grupların başında park yapımı ve var olan parkların yenilenmesi ilk sıralarda yer aldı. Başkan Bilal Uludağ,” Hiç kuşkusuz çocuklarımız bizler için öncelikli. Bu nedenle park yapımına ve yenilenmesine önem verdik ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Başkan Bilal Uludağ, Çocuklarımızın günün her saatinde oyun gruplarından yararlanabileceği, yeşil alanında koşup eğlenebileceği çocuk parkları yapımına büyük önem verdiklerini belirterek, göreve başladıkları andan itibaren eski parkları yenileme çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Bilal Uludağ,” Sadece adı park olan, ancak kendisi harap durumdaki yerler tepeden tırnağa yenilendi. Çocuk Oyun Aletleri, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, açık hava spor aletleri eklenen ve şimdilerde çocuklarımızın neşeli kahkahalarının yükseldiği parklar adıyla sanıyla çocuk ve dinlenme parkı haline geldi.Sarıçam Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerin oyun gruplarını yenilediği parklar ise Mehmet Akif Ersoy Muhtarlık yanı, Mehmet Akif Ersoy Parkı, Buruk Toki Konutları içi, Yeşiltepe Sodes Parkı, Yeşiltepe Mahallesi ve Kürkçüler Mahalle Parkı.”

YAPMASI BİZDEN SAHİP ÇIKILMASI SİZDEN

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün parklarda bulunan açık hava egzersiz aletlerini de tamamen yenilediğini anlatan Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ”Sarıçam’ın dört bir yanına inşa edilen çocuk ve dinlenme parkları ile diğer yeşil alanların korunmasında kuşkusuz en büyük görev değerli Sarıçam halkına düşüyor. Park ve Bahçe Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin rutin denetimlerinde gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışmaları yanında vatandaşlarımızın da bu tesislere kendi evi gibi sahip çıkması en büyük mutluluğumuz. Yeni park yapma çalışmalarımız hızla devam ediyor. “diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü