ÖNER KARDEŞLER BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

SARIÇAM BELEDİYESİNDEN HATIRA ORMANI’NA DESTEK

23 Mart, 2015

SARIÇAM BELEDİYESİNDEN HATIRA ORMANI’NA DESTEK

Kastamonu entegre tarafından gerçekleştirilen “Bir Fidan, Bir Orman” adlı  hatıra ormanı etkinliği, düzenlendi.
Etkinliğe Sarıçam Beled

ÇANAKKALE’YE MİNNET YOLCULUĞUNDA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZİ ÇANAKKALE’YE UĞURLADIK

10 Mart, 2015

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINI YENİ HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRDİK

05 Mart, 2015

SARIÇAM BELEDİYESİ MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINI YENİ HİZMET BİNAMIZDA GERÇEKLEŞTİRDİK.

YENİ MECLİS  SALONUMUZDA İSTİKLAL MARŞI VE DUALARLA İLK MECLİS OTURUMUMUZU AÇTIK.

Sarıçam Be

KILIÇLISPOR ADIM ADIM 2.AMATÖR LİGE HAZIRLANIYOR

14 Ocak, 2015

SARIÇAM İLÇESİ KILIÇLI MAHALLESİNDE BULUNAN KILIÇLISPOR MAHALLE TAKIMI ÖNÜMÜZDKİ SEZONDE ADANA 2. AMATÖR KÜMEDE MÜCADELE ETMEK İÇİN HAZIRLIKLARINI HIZLANDIRDI. KILIÇLISPOR BU AMAÇLA ANADOLU OKÇULARSPOR İLE OYNADIĞI DOSTLUK MÜSABAKASINI 3-2 KA

SARIÇAM BELEDİYESİ ÇEVRE MAHALLELERE KİLİT PARKE YOL HİZMETİ

25 Aralık, 2014

SARIÇAM BELEDİYESİ, ÇEVRE MAHALLELERİNDEN YAĞIZLAR`DA MAHALLE ARASI SOKAKLARI KİLİT PARKE İLE KAPLIYOR. BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ`IN ÇEVRE MAHALLELERE YÖNELİK HİZMETİ SARIÇAMLILARIN TAKDİRİNİ TOPLUYOR.

Sarıçam Belediye Başkanı Avukat Bilal

SARIÇAM BELEDİYESİ HİZMET BİNASI YENİ YILA HAZIRLANIYOR

16 Aralık, 2014

SARIÇAM BELEDİYESİNİN HİZMET BİNASININ PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İLE İÇ MİMARİ ÇALIŞMALARI TAMAMLANMA AŞAMASINA GELDİ. BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ, BİNANIN SON HALİNİ BAŞTA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ OLMAK ÜZERE, İLÇE BELEDİYE BAŞKANLA

SARIÇAM BELEDİYESİNDEN GECE GÜNDÜZ ASFALT ÇALIŞMASI

01 Aralık, 2014

SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI AVUKAT BİLAL ULUDAĞ, İLÇEDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI TALIMATINI VERMESİYLE BİRLİKTE FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YOL BİRİMİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA GECE GÜNDÜZ DEMEDEN DEVAM EDİYOR.

Sarıçam Belediye Başkanı Avukat Bila

ATATÜRK’Ü RAHMETLE VE MİNNETLE ANDIK

10 Kasım, 2014

Devletimizin ve Cumhuriyetimizin Kurucusu, Kurtuluş Savaşının Baş Komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü ölümünün 76. Yıl dönümünde rahmetle ve minnetle andık.

Belediyemiz Personelinin katıldığı törende Türk Bayrağı ve Belediyemizin l

BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’DAN 10 KASIM MESAJI

10 Kasım, 2014

SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI AVUKAT BİLAL ULUDAĞ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ`NİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`ÜN EDEBİYETE İNTİKALİNİN 76. YIL DÖNÜMÜ NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI.

Başkan Bilal Uludağ, Türkiye Cumhuriyeti`nin kurucusu Ga

BAŞKAN ULUDAĞ: CUMHURİYETİMİZİN 91. YILINI GURURLA KUTLUYORUZ

27 Ekim, 2014

SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI AVUKAT BİLAL ULUDAĞ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ`NİN KURULUŞUNUN 91. YIL DÖNÜMÜNÜ GRURLA VE KIVANÇLA KUTLADIKLARINI SÖYLEDİ.

Sarıçam Belediye Başkanı Avukat Bilal Uludağ, "Türkiye Cumhuriyeti`nin kuruluşunun 91.  Yıl

SARIÇAM’IN STRATEJİK PLANI MECLİSTE KABUL EDİLDİ

16 Ekim, 2014

SARIÇAM BELEDİYESİNİN 5 YILLIK STRATEJİK PLANI VE PERFORMANS PROGRAMI MECLİSTE OYBİRLİĞİ İLE GEÇTİ.

Sarıçam Belediye Meclisi Ekim Ayı olağan toplantısında 5 yıllık stratejik plan ve performans programını görüşerek karara bağladı.

BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ, VETERANLAR DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ BİRER’İ KABUL ETTİ

15 Ekim, 2014

SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ, VETERANLAR DÜNYA ÜÇÜNÇÜSÜ MİKTAT BİRER`İ MAKAMINDA KABUL EDEREK KUTLADI.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, geçtiğimiz günlerde Sırbistan`da gerçekleştirilen Veteranlar Dünya Şampiyonasında

MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASININ BİRİNCİSİ KILIÇLI’YI 1-0 YENEN KIZILKAŞ OLDU

13 Ekim, 2014

SARIÇAM İLÇESİNDE DÜZENLENEN MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASININ DAYANIŞMA VE KAYNAŞMA RUHUNA UYGUN OLARAK TAMAMLANDI. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAKANI HÜSEYİN SÖZLÜ VE SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI AVUKAT BİLAL ULUDAĞ`IN DA BEYRETTİĞİ MAÇI KILIÇLI`YI 1-

SARIÇAM KENT KONSEYİ MUHTARLARI DİNLEDİ

12 Ekim, 2014

SARIÇAM KENT KONSEYİ KURLUŞUNDAN KISA BİR SÜRE SONRA İLÇENİN SORUNLARINA EL ATTI. TÜM MUHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELEN KONSEY YÖNETİMİ SORUNLARI BİR DOSYA HALİNE GETİREREK İLGİLİ KURUMLARA SUNACAK.

Sarıçam Kent Konseyi tüm maha