SARIÇAM BELEDİYESİ

2 CADDEYE LAVANTA KOKULU TEMİZLİK

13 Temmuz, 2017

Başkan Uludağ,” Her şey daha güzel ve temiz bir Sarıçam için”

Adana’da Sarıçam Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, temiz ve sağlıklı bir çevre çalışmaları kapsamında ilçedeki 2 caddeyi Lavanta koku karışımlı köpüklü tazyikli su ile yıkadı.

Sarıçam Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince İlçede bulunan Kozan Yolu ve Çatalan Caddeleri Lavanta karışımlı köpüklü su ile Kırlangıç ve birde Arazöz araçlarıyla baştan sona kadar yıkandı.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  halkın genel sağlığını yakından ilgilendiren konularda hassas davranmaya her zaman özen gösterdiklerini belirterek, "Göreve başladığımız günden bu yana temizlik çalışmalarını sıkı bir denetim ile yapmaya devam ediyoruz.  Temizlik işleri ekiplerimiz tarafından hummalı bir şekilde yürütülen çalışmalarda ana caddelerimiz Lavanta koku  karışımlı köpüklü tazyikli suyla yıkanarak tertemiz hale getiriliyor. " dedi.

GERİ DÖNÜŞÜM ARAÇLARI GEÇİYOR

Başkan Bilal Uludağ, Kozan yolu ve Çatalan caddelerinden geri dönüşüm araçlarının Adana’da toplanan çöpleri ilçemiz Gültepe Mahallesi sınırları içinde bulunan Katı Atık tesislerine götürdüğünü vurgulayarak,”Güzergah üzerinde bulunan her iki caddemizi  Temizlik İşleri müdürlüğümüzce belirlenen aralıklarla lavanta kokulu karışım ile yıkanmaya 2 aracımız ile devam edecek. Her şey daha güzel ve temiz bir Sarıçam için.”diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü