SARIÇAM BELEDİYESİ

2. MAHALLELER ARASI HALI SAHA FUTBOL TURNUVASINDA MUTLU SONA ULAŞAN DİRİLİŞ BEYAZIT SPOR OLDU

24 Mayıs, 2017

Başkan Uludağ, ”Dostluk ve Centilmenlik kazandı.”

Sarıçam Belediyesi tarafından düzenlenen 2.Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası muhteşem bir final karşılaşması ile son buldu. Görkemli bir kalabalığın katılımlarıyla gerçekleşen finalde Gültepe Gençlik Spor’u yenen Diriliş Beyazıt Spor takımı mutlu sona ulaştı.  Belediye Başkanı Bilal Uludağ, turnuvanın amacına ulaştığını belirterek, katılan tüm takımları ve emeği geçenleri kutladığını söyledi.

Yavuz Sultan Selim Mahallesinde bulunan Halı Sahada oynanan turnuvanın final karşılaşmasına Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Sarıçam ilçe Başkanı Mustafa Kızılelma, İl Gençlik Spor Müdürlüğü yöneticileri, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar, ilçede kurulu bulunan spor kulüpleri başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GELENEKSEL HALE GETİRİLDİ

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 2’ncisi gerçekleştirilen Mahalleler Arası Halı Saha Futbol turnuvasının artık geleneksel hale getirildiğini belirterek, final maçına gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Uludağ, “Turnuvanın ana amacı toplumsal birlikteliği ve kaynaşmayı sağlamaktır. Bu tür etkinliklerle gençlerimizi spora özendirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Bu turnuvanın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim. Turnuvada tüm karşılaşmalar centilmenlik ve dostluk içinde yapılmıştır. Bizleri final maçında yalnız bırakmayan hemşerilerimize teşekkür ediyorum. ”dedi.

KUPA VE ÖDÜL TÖRENİ

Daha sonra 2.Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası finalinde Diriliş Beyazıt Spor ile Gültepe Gençlik Spor karşılaşması yapıldı. Son derece centilmenlik içinde geçen karşılaşma sonunda ise Gültepe Gençlik Spor’u yenen Diriliş Beyazıt Spor takımı şampiyon oldu. Karşılaşma sonunda ise yapılan kupa ve ödül töreninde ise 1’nciliği kazanan Diriliş Beyazıt Spor takımına kupa, madalya ve ödüllerini Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ verdi.

2’nci olan Gültepe Gençlik Spor’a kupa, madalya ve ödüllerini Sarıçam MHP İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, 3 olan Sarıçam Fıratları Spor’a  kupa, madalya ve ödüllerini Sarıçam Belediyesi MHP Meclis üyesi Sefer Tatlı Verirken,  Centilmen takım seçilen Esentepe Spor’a ise ödül ve madalyalarını İş Adamı Ahmet Köse verdi.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödül ve kupanın yanı sıra 1. Olan takım sporcularına birer yarım altın, 2. olanlara çeyrek,  3 olan takımın oyuncularına birer adet krampon ve Centilmen takım oyuncularına ise birer saat hediye edildi. 

 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü