SARIÇAM BELEDİYESİ

2’NCİ MAHALLELER ARASI HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI

30 Mart, 2017

Sarıçam’da 2’nci Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası

Başkan Uludağ, “ Spor dostluk ve kardeşliktir”

Sarıçam Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 2017 yılı 2.Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası 07 Nisan 2017’de yapılacak. Başkan Bilal Uludağ, turnuvanın amacının mahalleler arası kaynaşma ve dostluğun sağlanması olacağını belirterek, katılacak tüm takımlara başarılar diledi.

Başkan Bilal Uludağ, turnuvaya katılacak olan mahalle takımlarının 31 Mart 2017 tarihine kadar müracaatların belediye bünyesinde kurulu bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne (SİMER)müracaat etmeleri gerektiğini kaydetti. Uludağ, ” 07 Nisan 2017 Cuma günü turnuvamız başlayacak. Bu turnuvamızın amacı spor yoluyla dostluk ve kaynaşmanın sağlanmasıdır. İlçemizdeki bütün mahallelerin katılımını bekliyoruz. Çünkü spor sevgi dostluk ve kardeşliktir. Güzel bir turnuva olacağından şüphem yok Şimdiden katılacak olan takımlarımıza başarılar diliyorum.“dedi.

Turnuva sonunda ilk 3 dereceye giren takımlara ödül ve kupa verileceğini de belirten, Bilal Uludağ, 1. Olan takım sporcularına birer yarım altın, 2. Olanlara çeyrek ve 3. Olan takımın oyuncularına birer krampon ve centilmen takıma da saat verileceğini ifade etti. Uludağ, Turnuva Tertip Komitesi tarafından belirlenen katılım şartları ve kurallarını ise şöyle açıkladı:

 “Turnuvaya; Sarıçam İlçesi mahalleleri giriş kurallarına uygun olarak oluşturacakları takımla katılabilir.

Turnuvaya katılacak takımlar; Sarıçam Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğünden alacakları form dilekçeyi doldurarak müracaat edecektir. Turnuvaya katılım dilekçesine aşağıda yazılı olan belgeler eklenecektir.

Nüfus Cüz. Fotokopisi, Sağlık Raporu   (aile hekiminizden veya sporcu sağlık merkezinden alınabilir), 1 adet fotoğraf,   Takım listesi, İkametgâh (muhtarlıklardan veya e-devlet)

Tertip Kurulu ile takımlar arasındaki iletişim, başvuruda belirtilen takım sorumlusu (kaptan) ile olacaktır. 

 Sarıçam’da ikamet etmeyen futbolcu oynatıldığı takdirde takım 3-0 hükmen mağlup sayılır.  

Maçlarda “Profesyonel Lisanslı” oyuncu oynatılamaz. Takımlar 10 oyuncudan (6 asil, 4 yedek oyuncu) oluşur.  Her takımın bir takım sorumlusu olur.  Daha geniş bilgi için ise http://www.saricam.bel.tr ‘den alınabilir.” 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü