SARIÇAM BELEDİYESİ

2016 YILI BÜTÇEMİZ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

06 Kasım, 2015

Sarıçam İlçe Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi olan 72. 681.000 lira meclis üyelerinin tamamının oybirliği ile kabul edildi.  Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  bütçenin oybirliğiyle geçmesi üzerine,” 2016 yılı bütçemiz ilçemize hayırlı olsun.  İlçemiz için en iyi şekilde değerlendireceğiz ve titiz bir şekilde harcama yapacağız. ”dedi.

Meclis toplantılarında, yapılan bütçe görüşmelerinin son derece uzlaşı içinde geçtiğini belirten Başkan Bilal Uludağ, örnek bir yol izleyen meclis üyelerine teşekkür etti. Ekim ayı boyunca süren Sarıçam Belediye Meclisi bütçe görüşmeleri sırasında belediyede bulunan bütün müdürlüklerin bütçeleri ayrı ayrı okunarak MHP ve AKP üyelerin tamamının kabulü ile geçti.

EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİLECEK

Yapılan oylama sonucunda ise, Gelir bütçesi 72.681.000, gider bütçesinin de yine 72.681.000 lira olarak öngörüldü. Bu arada oybirliğiyle kabul edilen bütçe sonrasında konuşan Başkan Bilal Uludağ, “Bütçemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.  Ayrıca oybirliğiyle geçmesi de bizim için önemli. Meclis üyelerimize duyarlılıkları nedeniyle teşekkür ediyorum.  2016 yılında da hizmetlerimiz imkânlarımız doğrultusunda sürecek. ”diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü