SARIÇAM BELEDİYESİ

2017 BÜTÇESİ OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

31 Ekim, 2016

Sarıçam Belediyesi 2017 bütçesi oybirliği ile kabul edildi

Başkan Uludağ,”Sarıçam’a hayırlı olsun”

Sarıçam İlçe Belediyesi’nin 2017 yılı bütçesi olan 133. 474.500 lira meclis üyelerinin tamamının oybirliği ile kabul edildi. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  bütçenin oybirliğiyle geçmesi üzerine,” 2017 yılı bütçemiz ilçemize hayırlı olsun.  İlçemiz için en iyi şekilde değerlendireceğiz ve titiz bir şekilde harcama yapacağız. ”dedi.

Ekim ayı Meclis toplantılarında, yapılan bütçe görüşmelerinin son derece uzlaşı içinde geçtiğini belirten Başkan Bilal Uludağ, örnek bir yol izleyen meclis üyelerine teşekkür etti. Ekim ayı boyunca süren Sarıçam Belediye Meclisi bütçe görüşmeleri sırasında belediyede bulunan müdürlüklerin bütçeleri ayrı ayrı okunarak MHP ve AKP üyelerin tamamının kabulü ile geçti.

“BİZLER HİZMET İÇİN VARIZ”

Yapılan oylama sonucunda ise, Gelir bütçesi 133.474.500 lira olarak öngörüldü. Bu arada oybirliğiyle kabul edilen bütçe sonrasında konuşan Bilal Uludağ, kendilerinin hizmet için burada olduklarını kaydedip,“Bütçemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.  Ayrıca oybirliğiyle geçmesi de bizim için önemli. Meclis üyelerimize duyarlılıkları nedeniyle teşekkür ediyorum.  2017 yılında da hizmetlerimiz imkânlarımız doğrultusunda planlanan şekilde devam edecek. İlçemiz için ne yapabiliriz. Tek derdimiz bu. Bugüne kadar yaptığımız işlerde hesap veremeyeceğimiz bir şey yok. Her şey açık ve şeffaftır. Yapılan hizmetlerimiz ortada ve Sarıçamlı bunu görüyor.”diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü