SARIÇAM BELEDİYESİ

3. MAHALLELERARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

17 Mayıs, 2018

Şampiyon Şehzade Orhangazi Spor oldu

Başkan Uludağ, ”Dostluk ve Centilmenlik kazandı.”

Sarıçam Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen 3.Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası final karşılaşması ile son buldu. Ergin Resulleri takımını 5-2 yenen Şehzade Orhangazi Spor mutlu sona ulaşarak şampiyon oldu.  Belediye Başkanı Bilal Uludağ, turnuvanın amacına ulaştığını belirterek, katılan tüm takımları ve emeği geçenleri kutladığını söyledi.

Yavuz Sultan Selim Mahallesinde bulunan Halı Sahada oynanan turnuvanın final karşılaşmasına Belediye Başkanı Bilal Uludağ, MHP Sarıçam ilçe Başkanı Mustafa Kızılelma, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Final maçı öncesi oynanan 3-4’ncülük maçını Diriliş Beyazıt’ı 6-4 yenen Sarıçam Gençlik Spor kazandı.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 3. Mahalleler Arası Halı Saha Futbol turnuvasının, final maçına gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Turnuvaya katılan tüm takımları kutladı. Uludağ, “Turnuvanın ana amacı toplumsal birlikteliği ve kaynaşmayı sağlamaktır. Bu tür etkinliklerle gençlerimizi spora özendirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Bu turnuvanın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim. Turnuvada tüm karşılaşmalar centilmenlik ve dostluk içinde geçmiştir. Bizleri final maçında yalnız bırakmayan hemşerilerimize ayrıca teşekkür ediyorum. ”dedi.

KUPA VE ÖDÜL TÖRENİ

Daha sonra 3. Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası finalinde ise Ergin Resulleri ile Şehzade Orhangazi Spor karşılaşması yapıldı. Centilmenlik içinde geçen karşılaşma sonunda Yavuz Sultan Selim Mahalle takımı Ergin Resullerini 5-2 yenen Şehzade Orhangazi Spor mutlu sona ulaşarak şampiyon oldu. Karşılaşma sonunda ise yapılan kupa ve ödül töreninde ise 1’nciliği kazanan Şehzade Orhangazi Spor takımına kupa, madalya ve ödüllerini Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ verdi.

Dereceye giren diğer takımlara kupa, madalya ve ödülleri Başkan Bilal Uludağ, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ile katılımcılar tarafından verildi. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödül ve kupanın yanı sıra 1. Olan takım sporcularına birer yarım altın, 2. olanlara çeyrek ve 3 ve 4 olan takıma ise saat hediye edildi. En centilmen takım seçilen Gültepe Gençlik Spor takımı oyuncularına plaket ile birlikte her bir oyuncuya saat ödülü takdim edildi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü