SARIÇAM BELEDİYESİ

3’NCÜ BAŞKANLIK TURNUVASI BAŞLADI

18 Eylül, 2017

Başkan Uludağ,”Centilmence mücadeleler olsun”

“Katılan takımlara başarılar diliyorum”

Sarıçam Belediyesi tarafından ilçede bulunan 6 takımın katıldığı, geleneksel “3’ncü Başkanlık Kupası” futbol turnuvası başladı. Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  ”Turnuvada mücadele edecek takımlara başarılar diliyorum. Centilmenlik içinde geçen mücadeleler olsun ve hak eden kazansın.”dedi.

İncirlik Stadyumunda başlayan 3’ncü Başkanlık Futbol  turnuvasının açılışına MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Büyükşehir Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  MHP İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı,  ASKF Başkanı Ali Gülleri,  ASKF Başkan Adayı Ahmet Bozan,  Baklalı Spor Kulübü Başkanı Murat Mert, Kürkçüler Spor Kulübü Başkanı Metin Eker, İncirlik Spor Kulübü Başkanı Vedat Karadağ, Sarıçam Buruk Spor Başkanı Cabbar Konuk,  Kılıçlı Spor Başkanı Ali Aksoy ve Sarıçam Belediye Spor Kulübü Genel Sekreteri Fatih Göktaş, Belediye meclis üyeleri,  bazı daire müdürleri, kulüp yöneticileri ile çok sayıda sporsever katıldı.

Sarıçam Spor Kulüpleri adına konuşan Baklalı Spor Başkanı Murat Mert,  lig öncesi böyle bir turnuvanın kulüplerin kendilerini tartması adına önemli olduğunu, organizedeki büyük katkıları nedeniyle Başkan Uludağ’a teşekkür etti.

RENKLİ BİR TURNUVA OLACAK

Bilal Uludağ,” Çok renkli ve güzel bir turnuva olacak. Sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğunu unutmayalım. Ayrıca spor evrensel kültürün bir parçası olup, dünyada dili, dini, rengi farklı insanları birleştiren önemli bir vasıta ve dünya barışına katkı sağlayan bir etkinliktir. Ayrıca bizleri zararlı alışkanlıklardan uzaklaştıran hareketler topluluğudur. Sarıçam Belediyesi olarak spora her zaman destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Katılan takımlarımıza teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Turnuvanın barışa, kardeşliğe ve huzura vesile olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum ”diye konuştu.

MHP Adana Milletvekili ve MYK üyesi Muharrem Varlı ise sporun gençleri ve insanlarımızı bir araya getiren önemli bir etkinlik olduğuna dikkat çekerek, böyle bir organizeyi gerçekleştiren Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından ise turnuvanın ilk karşılaşması olan Baklalı- Suluca Spor maçının başlama vuruşu,  MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek,  Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve katılımcılar tarafından ”Hayırlı olsun” dileğiyle yapıldı. 

Turnuvaya Baklalı, Suluca, İncirlik, Kılıçlı, Sarıçam Buruk ve Sarıçam Belediye Spor’dan oluşan 6 takım katıldı. 3’ncü Başkanlık Kupası Futbol turnuvası 23 Eylül 2017 Cumartesi yapılacak olan final maçı ile son bulacak.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü