SARIÇAM BELEDİYESİ

3’NCÜ BAŞKANLIK TURNUVASI BAŞLIYOR

12 Eylül, 2017

Uludağ,”Spor dostluk, kardeşliktir ve barıştır.Centilmenlik kazansın”

Sarıçam Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen 3’ncü Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası 14 Eylül 2017 Perşembe günü başlayacak. İlçede bulunan 6 takımın katılacağı futbol turnuvasının başarılı geçmesi dileğinde bulunan Belediye Başkanı Bilal Uludağ,”Spor dostluk, kardeşliktir ve barıştır. Sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra spora da önem veriyoruz. Centilmenlik kazansın.”dedi.

İncirlik Stadyumunda yapılacak olan turnuvaya Baklalı, Suluca, İncirlik, Kılıçlı, Sarıçam Buruk ve Sarıçam Belediye Spor kulüpleri katılacak. Başkan Bilal Uludağ, Belediye bünyesinde Spor kulüpleri olduğunu hatırlatarak, burada birçok branşta takımları ve sporcuları bulunduğunu ifade etti.

Güzel bir turnuva olacağına inancının tam olduğunu anlatan Başkan Uludağ,”Sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğunu unutmayalım. Spor,  başka bir deyişle insanların ruhsal ve fiziksel sağlığını olumlu yönde etkileyen, bizleri zararlı alışkanlıklardan uzaklaştıran hareketler topluluğudur. Sarıçam Belediyesi olarak spora her zaman destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Çok renkli ve güzel bir turnuva olacak. Tüm takımlara şimdiden başarılar dilerken, sporseverleri de turnuvamıza bekliyoruz.” diye konuştu.

BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ

Sarıçam Spor Kulüpler Birliği Başka ve Baklalı Spor Kulübü Başkanı Murat Mert,  lig öncesi böyle bir turnuvanın kulüplerin kendilerini tartması adına önemli olduğunu, organizedeki büyük katkıları nedeniyle Başkan Uludağ’a teşekkür etti. Yapılan kura çekimi sonucunda ise ilk karşılaşma 14 Eylül 2017 Perşembe günü 17.30’da Baklalı- Suluca Spor arasında yapılacak. 3’ncü Başkanlık Kupası Futbol turnuvası 23 Eylül 2017 Cumartesi yapılacak olan final maçı ile son bulacak.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü