SARIÇAM BELEDİYESİ

3’NCÜ BAŞKANLIK TURNUVASINDA KUPA İNCİRLİK SPOR’UN OLDU

26 Eylül, 2017

Sarıçam Belediyesi 3’ncü Başkanlık turnuvası sona erdi

Kupa İncirlik Spor’un oldu

Başkan Uludağ,”Hedefine ulaşan bir turnuva oldu”

Sarıçam Belediyesi tarafından ilçede bulunan 6 takımın katıldığı, geleneksel “3’ncü Başkanlık Kupası” futbol turnuvası sona erdi. Baklalı Spor’u 2-1 mağlup eden İncirlik şampiyon oldu.  Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  ” Sporda her zaman dostluk ve kardeşliği ön planda tuttuk. Turnuvada mücadele eden tüm takımlara kutluyor ve liglerinde başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum. Spor her zaman kaynaştırıcı ve bütünleştiricidir.” dedi.

İncirlik Stadında yapılan 3’ncü Başkanlık Futbol turnuvasının final karşılaşmasına Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  MHP İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı,  Mahmut Nimet Dalkır,  ASKF Başkanı Ali Gülleri,  ASKF Başkan Adayı Ahmet Bozan,  Baklalı Spor Kulübü Başkanı Murat Mert, Kürkçüler Spor Kulübü Başkanı Metin Eker, İncirlik Spor Kulübü Başkanı Vedat Karadağ, Sarıçam Buruk Spor Başkanı Cabbar Konuk,  Kılıçlı Spor Başkanı Ali Aksoy ve Sarıçam Belediye Spor Kulübü Genel Sekreteri Fatih Göktaş, Belediye meclis üyeleri,  bazı daire müdürleri, kulüp yöneticileri ile çok sayıda sporsever katıldı.

GÜZEL BİR TURNUVA OLDU

Bilal Uludağ,” Lig öncesi yapılan ve ilçemizin 6 güzide kulübü Baklalı, Suluca, İncirlik, Kılıçlı, Sarıçam Buruk ve Sarıçam Belediye Spor katılımıyla gerçekleşen bu turnuva dostluk ve kaynaşma adına çok güzel oldu. Aynı zamanda sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğunu unutmayalım.  Ayrıca spor bütünleştirici ve kaynaştırıcıdır.  Gençlerimizi her zaman spora teşvik ediyoruz. Çünkü spor yapan gençler zararlı alışkanlıklardan uzak kalırlar. Sarıçam Belediyesi olarak spora her zaman destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Turnuva Adana ve Sarıçam Sporu adına faydalı olmuştur. Katılan takımlarımıza teşekkür ediyor, yeni sezonda liglerinde onlara başarılar diliyorum.”diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ise turnuvanın final karşılaşmasına geçildi. Finalde ise İncirlik ve Baklalı Spor arasında kıyasıya bir mücadele oldu. Karşılaşmayı 2-1 kazanan İncirlik Spor 3’ncü Başkanlık Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu. İkinciliği Baklalı, üçüncülüğü ise Sarıçam Buruk Spor aldı.

KUPA BAŞKAN ULUDAĞ’DAN

Final karşılaşması sonucunda yapılan törenle şampiyon olan İncirlik Spor’un kupasını Belediye Başkanı Bilal Uludağ verdi.  İkinci olan Baklalı Spor’un kupasını Adana ASKF Başkanı Ali Gülleri, üçüncü olan Sarıçam Buruk Spor’un kupasını ise MHP İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma verdiler. Kupaların yanı sıra takım sporcularına madalyaları da tek tek Başkan Uludağ, Gülleri ve Kızılelma tarafından takıldı.

Sarıçam Spor Kulüpleri adına Baklalı Spor Başkanı Murat Mert, lig öncesi böyle bir turnuvanın kulüplerin kendilerini tartması adına önemli olduğunu, organizedeki büyük katkıları nedeniyle Başkan Uludağ’a teşekkür etti.  Murat Mert, Başkan Uludağ’a katkıları nedeniyle plaket ve çiçek verdi. Törenin ardından ise yerel sanatçı Ali Turaç da mini bir konser verdi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü