SARIÇAM BELEDİYESİ

3’NCÜ BUDAMA KURSUNU TAMAMLAYANLAR SERTİFİKALARINI ALDI

20 Mart, 2018

Başkan Uludağ,”Bilinçli Budama verimi artırır”

Sarıçam Belediyesi tarafından düzenlenen “Yüksek Verimlilik ile Doğru Budama ve Aşılama Kursu”nu başarı ile tamamlayanlara sertifikaları törenle verildi. Başkan Bilal Uludağ, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle yapılan kursa ilginin fazla olmasının kendilerini sevindirdiğini kaydedip, bilinçli bir şekilde budama yapılması halinde verimin artacağını söyledi.

Belediye Nikâh salonunda yapılan ve bu yıl 3’ncüsü düzenlenen kursta konuşan  Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yörelerinin tarımda da ülkelerinin en şanslı bir bölgede bulunduğunu ifade etti. Bu nedenle ilçelerinde böyle bir kursun ihtiyaç olduğunu vurgulayan Bilal Uludağ, “Bu verimli topraklar ülkemizin ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Biz de Sarıçam Belediyesi olarak topraklarımızı en etkin ve verimli halde nasıl kullanabileceğimize ve vatandaşlarımıza ne tür istihdam alanları açabileceğimize dair projeler geliştirdik ve devam ediyoruz. Yüksek Verimlilik ile Doğru Budama ve Aşılama Kursuna 200 kursiyerin katılması bizi son derece mutlu etti.” dedi.

Başkan Uludağ, 10 gün süren eğitimleri boyunca temel ve uygulamalı dersleri eksiksiz tamamlayan tüm kursiyerlere, yoğun programları içerisinde eğitimleri sürdüren akademisyenlere ve emeği geçenlere de teşekkür etti. Daha sonra yapılan ve eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazananlara ise belgeleri Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ tarafından verildi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü