SARIÇAM BELEDİYESİ

62 OTOBÜS DURAĞI YENİLENDİ.

13 Temmuz, 2015

Sarıçam’da İlçe Merkezi dışında bulunan 62 otobüs durağı yenilendi

Modern duraklar beğenildi

Sarıçam Belediyesi İlçe merkezi dışında kalan tali yollara vatandaşın daha rahat bir şekilde belediye otobüslerini beklemeleri için yapılan durakları tamamen yenileyerek çok daha modern hale getirdi.  Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçe dışında kalan yerleşim alanlarına Büyükşehir Belediyesi ve Özel Halk Otobüslerinin çalıştığını belirterek, burada bulunan yollar üzerinde bulunan toplam 62 adet durağı yenilediklerini ifade etti.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, son derece modern bir şekilde tasarlanıp yeniden yapılan durakların tamamının bitirildiğini belirterek,”Buradaki tek amacımız uzak bölgelerde bulunan halkımızın otobüslerinin gelmelerini beklerken rahat etmeleridir.  Bu amaca uygun olarak bu duraklar yapıldı. Şu ana kadar 62 durağın hepsi yenilendi. Yeterli olmaması halinde gelen talepler doğrultusunda durak sayılarını daha da artırma imkânına sahibiz. Sarıçam halkına hayırlı olsun. “dedi.

Bu arada ilçe merkezi dışındaki mahallelerde oturan Sarıçamlılar ise yapılan duraklardan son derece memnun olduklarını belirterek, Başkan Bilal Uludağ’a teşekkür ettiler. Vatandaşlar” Duraklar yenilenmeden önce gerçekten hiç de kullanışlı değildi. Ancak yenilenmesinin ardından çok daha modern ve kullanışlı bir hale geldi.  Artık rahat bir ortamda otobüsleri bekleme imkânına kavuştuk. Yazın sıcaktan, kışın ise yağmurlardan da korunmuş olacağız.”diye konuştular.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü