SARIÇAM BELEDİYESİ

ADANA ŞAMPİYONU BASKETBOLCU KIZLARDAN BAŞKAN ULUDAĞ’A ZİYARET

10 Ocak, 2017

Adana Şampiyonu Basketbolcu kızlardan Başkan Uludağ’a ziyaret

Adana’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okullar arası Basketbol Küçük Kızlar İl Birinciliği”nde Adana Şampiyonu olan Gazi Ortaokulu öğrencileri Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın makamında gerçekleşen ziyarete Beden Eğitimi öğretmenleri Didem Ongun ve antrenörleri Yusuf Arkadaş, Sarıçam Belediye Meclis üyesi Melahat Ongun, Basın yayın Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Gedik, Gazi Ortaokulunun şampiyon basketbolcuları katıldı. Şampiyon olan basketbolcular ve eğitmenleri, Başkan Uludağ’a kendilerine olan katkıları nedeniyle teşekkür ederek, çiçek takdim ettiler. Basketbolcular, Mart 2017’de yapılacak olan çeyrek final grup eleme maçlarına katılacaklarını ve hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu belirttiler.

Başkan Bilal Uludağ,  Adana Şampiyonu olan Gazi Ortaokulu basketbolcuları kutlayarak onlara birer armağan takdim etti. Bilal Uludağ, Spora ve sporculara her zaman önem verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi. Uludağ,” Başarılı olmanız bizleri gururlandırdı. Sizlerin bu başarınızı Türkiye şampiyonu olarak taçlandıracağınızı ümit ediyorum. Bizlerde sizlere her zaman yardımcı olmaya hazırız.”dedi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü