SARIÇAM BELEDİYESİ

ASFALT HAMLEMİZ SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ SÜRÜYOR

08 Ekim, 2018

Asfalt yapım çalışmalarında hız kesmiyoruz

Uludağ, “Asfalt hamlemiz söz verdiğimiz gibi sürüyor.” 

Sarıçam Belediyesi başlattığı asfalt hamlesine Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.  Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  2018 yılında asfalt çalışmalarına daha çok ağırlık verdiklerini belirterek, “ Asfalt hamlemiz söz verdiğimiz gibi hızlı bir şekilde sürüyor. Her şey Sarıçam için.” dedi.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, sıcak asfalt çalışmalarının planlanan doğrultuda sürdüğünü belirterek,  Yeşiltepe mahallesinin ardından Gültepe ve Yağızlar mahallelerinde çalışmaların devam ettiğine dikkat çekti. Bilal Uludağ, ”Sarıçam’a yakışır yollar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Seçildiğimiz günden itibaren yol çalışmalarına ağırlık verdik.  Şu anda altyapıları tamamlanan birçok mahallede son derece modern, şeritli asfalt yollar yaptık.” diye konuştu.

Gültepe ve Yağızlar mahallelerine beraberinde Başkan Yardımcısı Hasan Aydınlı ile giderek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Uludağ, Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgiler aldı. Her iki mahallede de muhtarlarla birlikte gezen Bilal Uludağ, zaman zaman karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet ederek çalışmalar hakkında onlara bilgiler verdi.

Bilal Uludağ, ’Mehmet Akif Ersoy ve Yeşiltepe mahallelerinin ardından Gültepe ve Yağızlar ’da sıcak asfalt çalışmalarımız yapılıyor.  Asfalt yapılan birçok yerde de şerit uygulamasını da devam ettiriyoruz.  Fen işlerine bağlı yol ekiplerimiz yoğun bir tempoda çalışıyor. Bu arada bozuk olan yollarımızda da tamirat çalışmaları yapılıyor.  Sarıçam ilçemiz her şeyin en güzeline layık. Biz de bunun için çaba harcıyoruz.” şeklinde konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü