SARIÇAM BELEDİYESİ

ASKF’DEN BAŞKAN ULUDAĞ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

21 Kasım, 2016

ASKF’den Başkan Uludağ’a amatörlere destek teşekkürü ziyaret

Kulüp Başkanları, yardımlar nedeniyle teşekkür etti

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)Başkanı Ali Gülleri, yönetim kurulu üyeleri ve sarıçam ilçesinde kurulu bulunan kulüp yöneticileri Sarıçam Belediyesi Başkanı Bilal Uludağ’ı makamında ziyaret ederek, amatör kulüplere vermiş olduğu destek nedeniyle teşekkür ettiler. Başkan Bilal Uludağ, her zaman amatör spor kulüplerine imkanları doğrultusunda yardımda bulunduklarını belirterek, amatör liglerde mücadele edecek tüm takımlara başarı dileğinde bulundu.

Sarıçam Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarete ASKF Başkanı Ali Gülleri, Genel Sekreter Zeki Aysan, Başkan Yardımcısı Ramazan Çimen, Mali Sekreter Hacı Gökşenli ve yönetim kurulu üyesi Şahin Ciğer ile ilçede takımlarından Baklalı Başkanı Murat Mert, Kürkçüler Başkanı Metin Eker, İncirlik Başkanı Cumali Irmak,  Buruk Başkanı Cabbar Konuk,  Suluca Organize Sanayi Başkanı  Sait Özcoşkun,  Kılıkçlı Spor Başkanı Mustafa Aksoy ve bazı yöneticileri katıldı. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  gençlerin spor faaliyetlerine katılmaları için ayırım yapmadan, güreş, futbol, karate ve tekvando gibi branşlara da destek olamaya çalıştıklarını belirtti.

Bilal Uludağ, “Hepinize ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sporda önce başarı değil, ahlaklı ve çalışkan bir gençlik gelir. Bizlerde belediye olarak imkânlarımız doğrultusunda sizlerin yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. İlçemizde yine kulüplerimiz tarafından açılan Yaz Futbol okullarına da malzeme yardımları yapıyoruz. Bu sezonda ilçemiz takımları ve tüm kulüplerimiz için hayırlı olsun.” dedi.

Adana Amatör Futbol Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Gülleri, Başkan Bilal Uludağ’a amatör spora desteklerinden dolayı teşekkür ederek birde plaket sundu. Gülleri, ”Belediye Başkanımızın amatör kulüplerimize olan yardımları gerçekten büyük önem taşıyor. Yapılan destekler nedeniyle bizleri ve kulüpleri memnun ediyorsunuz. Verilen malzemeler de oldukça kaliteli. Teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü