SARIÇAM BELEDİYESİ

AYDIN YURDU MAHALLESİ’NE KURAN KURSU BİNASI

14 Eylül, 2015

Başkan Uludağ,”Hayırlı olsun”

Sarıçam Belediyesinin katkılarıyla Aydın Yurdu Mahallesi’nde bulunan muhtarlık binası üzerine yaptırılan Kuran Kursu düzenlenen törenle açıldı.  Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  Kuran kursu binasının 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlandığını belirterek, böyle güzel bir yerin açılışını yapmaktan mutlu olduğunu ve hayırlı olması diledi.

Eski statüsü köy olan ve yasa gereği Sarıçam’a bağlanan Aydın Yurdu Mahallesi’nde yapılan açılışa Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yanı sıra İlçe Müftüsü Bekir Kaplan, belediye meclis üyeleri,  daire müdürleri ilçe tarım ve nüfus müdürü ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi konuşan Muhtar Süllü Oruz, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a bu hizmetinden dolayı teşekkür ederek,”Kendisine bu konuyu ilettiğimizde bizi kırmayarak hemen kabul etti.   Muhtarlık binamız üzerine Kuran kursu binasını yaptırdı. Allah razı olsun.”dedi.

Sarıçam İlçe Müftüsü Bekir Kaplan, “ Katkılarından dolayı Sarıçam Belediye Başkanına teşekkür ediyorum. Bizde üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Buraya çocuklarımızın öğrenimlerine başlamaları için uygun birini en kısa sürede atama yapağız. Allah katkı koyan ve emeği geçen herkesten razı olsun.”diye konuştu.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Başkan Bilal Uludağ, Belediye olarak önemli sosyal sorumluluk projelerine de imza attıklarını belirterek, böylesine anmalı bir yerin yapılmasına katkı koymalarından dolayı son derece mutlu olduklarını kaydetti.  Uludağ,”Muhtarımızın bize böyle bir taleple gelmesi üzerine hiç düşünmeden kabul ettik. Hemen ilgili birimlerimizle yapılan çalışmalar sonucunda buranın inşaatını 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmasını saplayıp hizmete açtık. Bu Kuran kursunun yapılmasına vesile olanlara teşekkür ediyorum. Bize de burada kurs gören öğrenciler ve burayı gören herkes,(Yaptırandan Allah Razı olsun) derse mutlu oluruz.  Bizler için de böyle şeyler zamanı geldiğinde, bir hoş seda olarak kalacaktır.  Herkese için hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

Aydın Yurdu Mahalle Muhtarı vatandaşlar adına Başkan Bilal Uludağ’a köylerine yapmış olduğu katkılardan dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti. Tören sonunda ise yapılan duaların ardından Aydın Yurdu Kuran Kursu, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, İlçe müftüsü Bekir Kaplan, Muhtar Süllü Oruz ve katılımcılarla birlikte kurdelesi kesilerek açıldı. 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü