SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

08 Mart, 2018

“Kadın Varsa Demokrasi Var”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle MHP Sarıçam İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen yemeğe katıldı. Başkan Bilal Uludağ, “Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum. Kadın, bir toplumun koruyucu, birleştirici ve en etkili unsurudur.”dedi.

Hamının Çiftliği’nde verilen yemeğe Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yanı sıra MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Kadın Kolları Başkanı Özlem Kocatürk, ve yöneticileri bazı meclis üyeleri ile Sarıçamlı kadınlar katıldı.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ yemekte yaptığı konuşmasında, Kadınların sadece bir gün değil her gün değerli olduğuna dikkat çekti. Kadınlara her zaman özenle davranılması gerektiğini anlatan Başkan Bilal Uludağ, onlara birer de çiçek verdi ve konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

 “8 Mart, tarih boyunca yaptıkları mücadeleleri, kitaplara sığmayacak kadar büyük olan, yaşamımızı vazgeçilmez kılan kadınların günüdür. İçinde bulunduğumuz zaman diliminde sosyal, kültürel, ekonomik ve politik alanlara katkıları yadsınamayacak kadınlarımızın siyasetten sanata, eğitimden ekonomiye, kısacası hayatın her alanında katılımlarına çok daha fazla ihtiyaç vardır.

Ayrıca vatanı uğruna can veren şehitlerimizin annelerine, geride bıraktıkları eş ve çocuklarına saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Sözlerimi ‘Kadın varsa demokrasi var’ diyerek noktalarken, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.”

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü