SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’DAN 1000’NCİ NİKAH

20 Ekim, 2016

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’dan 1000’nci nikâh

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nin sonrasında Sarıçam Belediyesinde bininci nikâhı Başkan Bilal Uludağ kıydı.  Belediyesi Evlendirme Salonunda gerçekleşen bininci nikâh Eda Korucu ve Mesut Köse çifti arasında gerçekleştirildi.  Uludağ, nikâh sonunda genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileğinde bulunurken, günün anısına birde hediye takdim etti.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  genç çiftlerin nikâhının ardından

Belediye Evlendirme Memurluğunun kıydığı bin nikâhla ilgili bir değerlendirmede bulunurken, göreve geldikleri günden itibaren müsait olduğu anlarda birçok nikâhı bizzat kendisinin kıydığını ifade etti.

Bilal Uludağ, “Sarıçam Belediyesi olarak 30 Mart sonrasındaki evlendirme çalışmaları neticesinde, 1000’nci çiftimizin nikâhını kıymış bulunuyoruz. Bu 1000 nikâh sayısına ulaşmamız önemli. Evlenme sayısının çok olması Sarıçam’ın genç bir nüfusunun olduğunun göstergesi. Çünkü bu genç nüfus, bu zinde güç, bizleri ayakta tutacak. Aynı zamanda bu genç nüfusumuz Sarıçam’ı ve Adana’ya ayrı bir güç olacaktır diye düşünüyoruz.” dedi.

Evlendirme memurluğu çalışanlarına da teşekkür eden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, evlenen çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.  Başkan Uludağ, kıydığı bininci nikâh töreninin sonunda ise nikah cüzdanını her zaman olduğu gibi Eda hanıma teslim ederken genç çiftlere günün anısına da bir  fincan takımı hediye etti. 

İSTATİSTİKLER NE DİYOR?

Sarıçam Belediyesi Evlendirme Memurluğu’ndan alınan bilgilere göre, birim günde ortalama 5 çiftin nikâhını kıyıyor.  1 Nisan 2014 ile 19 Ekim 2016 tarihleri arasında Sarıçam Belediyesi toplam 1032 çiftin nikâhını kıydı. Nikahlar, Belediye Evlendirme Memurluğunda yapılan nikahlar sade bir törenle, daire dışında düğün salonları, oteller veya hanelerde de gerçekleştiriliyor.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü