SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’DAN BAYRAM MESAJI

16 Temmuz, 2015

“TÜM HEMŞEHRİLERİMİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYORUM.”

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesaj da millet olma bilincinin güçlendiği, kardeşlik ve dayanışmanın zirveye çıktığı Mübarek Ramazan Bayramına ulaşmanın sevincini tüm Sarıçamlılarla ve Adanalılarla yaşadıklarını söyledi.

Başkan Bilal Uludağ,  yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan biri olan mübarek Ramazan Bayramına ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içinde olduğunu belirtti.  Bilal Uludağ, öncelikle bu önemli ve anlamlı günlerin Sarıçam, Adana,  ülkemiz, İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olması dileğinde bulunarak mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Daha nice bayramlara sağlık, mutluluk ve huzur içinde ulaşmayı Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı, sergilendiği, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği ve güçlendiği önemli müstesna günlerdir.

Bayramlar, toplumsal hayatımız açısından da çok büyük bir öneme ve değere sahiptir. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin ve Türk İslam âleminin bayramını en içten duygularla kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü