SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’DAN "ÇAT KAPI" EV ZİYARETLERİ

17 Ağustos, 2017

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra İlçenin değişik mahallelerine fırsat buldukça çat kapı ev ziyaretleri de yapıyor.  Başkan Bilal Uludağ, her zaman halkla iç içe olmayı tercih ettiğini belirterek,”Bizi sizler seçtiniz. Yaptığımız hizmetlerin yanı sıra sizlerin yanında olmakta bizim için önemli. Çünkü biz sizler için varız.”dedi.

İlçe de her zaman esnaf ziyaretleri de yapan Bilal Uludağ, yaptığı Çat Kapı ev ziyaretlerinde vatandaşları bire bir dinleme imkanı da buluyor. Bilal Uludağ, oldukça sıcak bir ilgi ile karşılaştıklarını, bunun da kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade etti. Uludağ,” Halkımızın dilek ve önerilerini birinci ağızdan dinliyor ve isteklerini yerine getirmek için çabalıyoruz.  Aynı zamanda gittiğimiz evlerde yapılan ve yapacağımız hizmetleri de anlatıyoruz. Halkla iletişimimizi güçlendirme açısından bu tür ziyaretlere her zaman devam edeceğiz. Sarıçam halkımızın bizlere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı ise ayrıca büyük mutluluk duyuyoruz.”diye konuştu.

Her Çarşamba Halkla buluşuyor

Başkan Bilal Uludağ, gittiği ev ziyaretlerinde ise, her hafta Çarşamba günleri “Başkanla Kendin Görüş” günlerine devam ettiklerini, herhangi bir sıkıntı, istek ve talepleri olmaları halinde 07.30 ile 10.00 saatleri arasında Belediyeye gelmelerini istedi.

Çat kapı olarak evlerine gelen Başkan Bilal Uludağ’ı karşısında gören vatandaşlar ise önce şaşırırken, daha sonra onu en güzel şekilde evlerinde ağırlıyor. Ev sahipleri sıcak bir çay, kahve ikram ederek Başkan Uludağ ile sohbet ediyorlar.  Vatandaşlar,”Başkanımızın bizleri unutmayarak evlerimizi ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Bu güne kadar böyle bir olayla karşılaşmadık. Yapılan hizmetlerden ise son derece memnunuz. Yapılması gerekenleri de bizzat söyleme imkanını da bulmuş oluyoruz. Kendisine çok teşekkür ederiz.”dediler.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü