SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’DAN ESNAF VE PAZARCILARA ZİYARET

15 Haziran, 2017

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, esnaf ve pazarcıları ziyaret ederek onlara hayırlı işler dileğinde bulunup, sorunlarını dinledi. Başkan Bilal Uludağ, Pazar ziyareti sırasında esnaflardan alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.

Osmangazi Mahalle Muhtarı Beytullah Sorgun ile birlikte mahalledeki işyerlerini ve kurulan semt pazarını gezerek vatandaşla tokalaşan Bilal Uludağ, onlara hayırlı işler dileyerek sohbet etti. Uludağ, ilçelerinde bulunan pazarlarının belirlenen program dâhilinde sıra ile kapalı semt pazarlarına dönüştürüleceğini ifade etti. Uludağ, ”İlçe halkımızın daha rahat bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için çalışmalarımız sürüyor.  Gültepe ve Orhangazi semt pazarı bitirildi. Yaptığımız bütün hizmetler Sarıçam ve halkımız rahatlığı için. ”dedi.

ALIŞVERİŞ YAPTI

Pazar gezisi sırasında alışıveriş yapan Başkan Uludağ,  vatandaşların ilgisi ile karşılaştı. Bilal Uludağ, ilçede yapılan ve yapılacak olan kapalı semt pazarlarıyla daha da modern bir hale geleceğini belirterek, 2017 yılı sonuna kadar belirlenen yerlerde kapalı semt pazarlarının tamamlanmış olacağını da söyledi. Uludağ, ”Hizmette ayırım yapmadan çalışıyoruz. Göreve başladığımız andan itibaren her zaman halkımızla beraberiz. Yaz boyunca asfalt, kaldırım ve bordür yapım çalışmalarımız sürdü ve halen devam ediyor. Kısacası ilçemizi güzelleştirmek, geliştirmek adına gece-gündüz demeden çalışıyoruz. “diye konuştu.

Pazar yerinde Başkan Bilal Uludağ ile karşılaşan vatandaşlar ise onunla sohbet ederek, yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle de kutladılar. Vatandaşlar, ”Bizler sizlerden ve yaptığınız hizmetlerden memnunuz. Bu başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz. ”dediler.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü