SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ’DAN KAPALI SEMT PAZARINA ZİYARET

06 Temmuz, 2017

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Orhangazi Kapalı Semt pazarını ziyaret ederek onlara hayırlı işler dileğinde bulunup, vatandaş ve esnafın sorunlarını dinledi. Başkan Bilal Uludağ, Pazar ziyareti sırasında esnaflardan alışveriş yaparak, Çağın gereği olan kapalı semt pazarları sayısının artması gerektiğini ifade etti.

Orhangazi Mahalle Muhtarı Beytullah Sorgun ile birlikte mahallede bulunan Kapalı Semt Pazarını gezen ve vatandaşla tokalaşan Bilal Uludağ, onlara hayırlı işler dileyerek sohbet etti. Uludağ, ilçelerinde bulunan pazarlarının belirlenen program dâhilinde kapalı semt pazarlarına dönüştürülmesi için çalışmaların yapıldığını kaydetti. Uludağ, ”İlçe halkımızın daha rahat bir ortamda alışverişlerini sağlayabilmek tek amacımız.  Gültepe ve Orhangazi semt pazarı bitirildi. Yaptığımız bütün hizmetler Sarıçam ve halkımız rahatlığı için. ”dedi.

Pazar gezisi sırasında alışıveriş yapmayı da ihmal etmeyen Uludağ,  vatandaşların ilgisi ile karşılaştı.  Vatandaşlar “Böyle güzel hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz. Kapalı semt pazarlarında alışverişlerimizi daha rahat yapma imkânı buluyoruz. Yazın sıcaktan, kışında yağmurdan kurtuluyoruz.”dediler.

Bilal Uludağ, ilçede yapılan ve yapılacak olan kapalı semt pazarlarıyla daha da modern bir hale geleceğini belirterek, görev süreleri içinde belirlenen yerlerde kapalı semt pazarlarının tamamlanmış olacağını da söyledi. Uludağ, ” Göreve başladığımız andan itibaren verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Her zaman halkımızla beraberiz. İlçemizi güzelleştirmek, geliştirmek adına çalışmalarımıza gece-gündüz demeden devam ediyoruz. “diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü