SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ, HEMŞEHRİLERİNİN BAYRAMINI KUTLADI

23 Mayıs, 2020

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ hemşehrilerinin bayramını kutladı

 

Uludağ: Bayramlar, barış ve kardeşlik günleridir

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Bayramlar, Dargınlıkların kavuşma ve kucaklaşmayla onarıldığı barış ve kardeşlik günleridir” dedi.

Bir mesaj yayınlayarak hemşehrilerinin Ramazan Bayramını tebrik eden Başkan Uludağ, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan Ayı’nı geride bırakarak bayram günlerine ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Ramazan’ın, nefsin terbiyesiyle birlikte, fiziki açlığın manevi doygunlukla telafi edildiği, amellerin halis niyetlerle tazelenip tahkim edildiği sabır ve tevekkül ayı olduğunu belirten Başkan Bilal Uludağ, “Hemen ardından karşıladığımız bayram ise gönüllerin hürmet ve hatırlatmayla coştuğu, küslük ve dargınlıkların kavuşma ve kucaklaşmayla onarıldığı barış, kardeşlik, günleridir. Ne var ki son günlerde yaşadığımız Covit 19 salgını nedeniyle bu güzel günleri kucaklaşma ve Türk İslam aleminin geleneklerine göre yaşayamıyoruz.  Ancak devletimizin aldığı önlemler, belediye olarak yaptığımız çalışmalar ve siz değerli hemşerilerimin desteği ile inşallah bu salgını yenip gelecek bayramlarda gönül dolusu muhabbetle sarılacağız” dedi.

Tedbir ve gayretin bizden, teveccüh ve takdirin büyük Türk milletinden, yardım ve himayenin ise Yüce Allah`tan olduğunu belirten Başkan Uludağ, “Bu duygu ve düşüncelerle değerli hemşehrilerimin  ve Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı`nı içtenlikle tebrik ediyor, her günümüzün bayram havasında geçmesini diliyorum" diyerek sağlıklı ve huzurlu günler diledi.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü