SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ’A AESOB BAŞKANI SÖZÜTEK`TEN ZİYARET

09 Mayıs, 2016

Başkan Uludağ’a AESOB Başkanı Sözütek’ten ziyaret

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret eden Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Nihat Sözütek, ilçelerinde odalarına kaydı bulunmayan esnafların üyeliklerinin yapılması konusunda destek istedi. Başkan Bilal Uludağ,  bu konuda her zaman üzerlerine düşeni kimseyi kırmadan yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın makamında gerçekleşen nezaket ziyaretine AESOB Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Yardımcısı Mustafa Göktaş ile Yönetim kurulu üyeleri, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Abdussamet Mortepe, Kahveciler Odası Başkanı Tuncay Eskindağ katıldı.

AESOB Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Bilal Uludağ’ın yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, “Sarıçam’da odamıza kaydı olmayan ama Maliye kayıtları bulunan 961 esnaf görünüyor.  Bu konuda yapacağınız çalışmalarla bu esnaflarımızın oda kayıt işlemleri için yardımcı olursanız memnun oluruz.  Kahveci esnaflarımızın ise tatil günleri için çalışma ruhsatı istenme konusunda sıkıntıları bulunuyor. Kanun gereği böyle zorunluluk bulunmamaktadır. Yetkili yerlere talimat vererek bizlere bu konuda da yardımcı olursanız çok mutlu oluruz. İlginize şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Esnaf temsilcilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ve onların sorunlarını dinleyen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, esnafların ekonominin can damarı olduğunu söyledi. Başkan Bilal Uludağ, AESOB Başkanının vermiş olduğu listeyi alarak “Bu konuda arkadaşlarımız oldukça duyarlı şekilde çalışıyorlar. Belediye olarak kimseyi kırmadan elimizden geldiğince ve kanunlar çerçevesinde herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizin taleplerinizi de ilgili birimlere bildireceğim.” diye konuştu. 

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü