SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ’A BURUK’TAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

15 Ekim, 2015

Pankart asıp kurban kestiler

İlçe genelinde yaptığı hizmetlerle büyük takdir toplayan Sarıçam  Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  ana cadde yol yapım çalışmaların tamamlandığı Buruk  Cumhuriyet Mahallesi ziyaretinde,  kurban kesilip teşekkür pankartı asılarak karşılandı. Büyük ilgi gören  Başkan Uludağ,” Hizmet bizim görevimiz. İmkanlarımız doğrultusunda ayırım yapmadan çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İlginize teşekkür ediyorum”dedi.

Buruk Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, Buruk Caddesi üzerinde yapılan asfalt yol çalışması nedeniyle Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a  astıkları pankartla teşekkür etti.  Mahalle sakinleri, Buruk’un  ana caddelerinin asfaltlanması ile farklı bir görünüme kavuşturulduğunu, katkıları nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a memnuniyetlerini dile getirdiler.

MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca ile MHP milletvekili adayı Sinan Gül’ün de  bulunduğu ziyarette Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın  1.5  yıla bir çok hizmeti sığdırmayı başarmış olmasından duydukları memnuniyeti anlatan Buruk Cumhuriyet Mahallesi Sakinleri “Belediye Başkanımız Bilal Uludağ’a getirdiği hizmetlerden dolayı şükranlarımızı iletmek istedik. Davetimizi kırmayarak gelmiş olması da bizler için ayrı bir sevinç ve gurur kaynağı oldu. Yoğun temposuna rağmen bu geçen süre zarfında her zaman ulaşılabilir bir belediye başkanı olduğunu ispatlamıştır. Kararlı duruşu ve yeniliklere açık kişiliğiyle Sarıçam  Belediyesini kısa zamanda imrenilen ve örnek alınan kurumsal bir yapıya kavuşturmuştur. Halkın talep ve sorunlarına karşı duyarlılığı ise ayrı bir takdir konusudur. Makam hırsı yerine hizmet aşkı taşıyan başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

Başkan Bilal Uludağ ise, kendisine gösterdikleri ilgi nedeniyle Buruk Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek,”Hizmet etmek için göreve geldik. Hiç bir yere ya da kimseye ayırım gözetmeden imkanlarımız doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürdük ve sürdürmeye de devam ediyoruz. Sizlerin rahat bir ortamda daha kaliteli bir yaşam sürmeniz en büyük isteğimiz.”diye konuştu.

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü