SARIÇAM BELEDİYESİ

BAŞKAN ULUDAĞ, ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

13 Mayıs, 2019

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Anneler Gününü kutlayarak,  annenin dünyadaki en güvenli sığınak ve onun sevgisinin sonsuz olduğunu ifade etti. Bilal Uludağ, “Anne evlat için dünyadaki en büyük şanstır. Annenin sevgisi dünyamızı ısıtan en büyük güneştir.” dedi.

Başkan Bilal Uludağ, Annelerin varlıklarıyla her zaman kendilerini mutlu ettiklerini de kaydedip, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Annelerimizin sınırsız sevgisi kelimelerle anlatılamaz. Onların varlıklarıyla her zaman mutlu oluruz. Evlatlar  her zaman annelerine layık olmak için yaşar ve çaba sarf ederler.  Çünkü çocukları onların kopyasıdır. Fedakarlık, sevgi, sabır ve güzellik hepsi bir arada annelerimizde mevcuttur.

Annenin kelimesi bile insana huzur veriyor.  Anneler bir çiçek gibidir. Anne gökte bir ışık, parlak bir yıldız,  yoklukta bir düş, ayda bir yaldız, tutunulan bir daldır.  Gözümüzdeki yaşların bir virane dizgisidir. Karşılıksız sevginin, merhametin ve fedakarlığın en güzel örneği olan başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin gününü en içten dileklerimle kutluyorum.”

© 2022 T.C. Sarıçam Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü